RADIKÁLIS??? INKÁBB UNORTODOX!!! Nincs napirenden a kiszélesítés. Nincs napirenden az M7-es bővítése az M0-s és Székesfehérvár között, mert az éves átlagfogalom nem indokolja, viszont felmerült, hogy egy informatikai fejlesztéssel meg lehetne oldani, hogy a csúcsforgalom idején a leállósávokat is használhassák az autósok - írja a Magyar Nemzet a közlekedési államtitkár által tartott háttérbeszélgetés alapján.

(Forrás: portfolio.hu, RonaGyuri által)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Miközben a főnöke bedarálja az MTA-t

a derék közlekedéspolitikus az észt osztja

Dr. Mosóczi László az ITM közlekedéspolitikáért felelős államtitkára volt a párt központi napilapja vendége. A cikkből megtudhattuk, hogy „2016-ban még a tervek között szerepelt, most azonban már nincs napirenden az M7-es bővítése az M0-s és Székesfehérvár között, mivel az M7-es átlagos éves forgalmi terhelése meg sem közelíti a kritikus mértéket.”.
Helyette egy zseniális „informatikai fejlesztéssel meg lehetne oldani, hogy a csúcsforgalom idején a leállósávokat is használhassák az autósok ”!
Sőt külön hangsúlyozva meg is ismételte: „ egy informatikai fejlesztés segítségével az autópályák leállósávját folyamatos haladásra alkalmassá tehetnék. Az M7-esen így bővíteni lehetne a kapacitást a kritikus időszakokban.”
Persze azok a galád migráns-simogató Soros bérencek le vannak ejtve, akik szerint ennek, mármint az leállósáv használatának legfeljebb a kijelzés szempontjából van jelentősége, de akkor is édes kevés köze a fejlesztéshez.
A párt központi napilpja és e korlátolt barom kombója még ennél is viccesebb volt, mikor jelezték, hogy szerintük: „ a vakáció idején a Balaton vonzereje olyan erős, hogy a sávok bővítésével egyszerűen nem lehet lépést tartani vele. Emiatt fontosabb lenne a vasúti szolgáltatást vonzóbbá tenni, a légkondicionált, komfortos járművek számát növelni, a kerékpárszállítási lehetőségeket bővíteni. Erre egyébként minden remény megvan a lap szerint, hiszen jövőre már a magyar pályákon futnak a MÁV-Start emeletes motorvonatai.”!!!
Ugye tetszetek tudni, hogy honnan is mennek ezen a vonalon a vonatok??? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok