A Nemzeti Kommunikációs Hivatal nettó 30 milliárd forint értékű keretmegállapodást kötött a költségvetési szervek rendezvényeinek lebonyolítására, a fővállalkozó rendezvényszervező pedig nem más, mint az Antenna Hungária Magyar Műsorszóró és Rádióhírközlési Zrt.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
mi van ezen furcsa, így működik az zöldség maffia is! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Minek nevezzelek?

egy kis szómagyarázat ártunk és qurmányunk egyik meghatározó propaganda-szlogenjére

Szinte nem telik el nap, hogy a derék Novák NER-társnő – hogy mindeközben ki neveli a számos lurkóját ??? – ne ugrana a kör középre újabb és újabb hazug és manipulált győzelmi jelentésekkel ártunk és qurmányunk egyértelműen paraszt-vakítás propaganda akciói mentén.
Ahogy a rendszer ikonikus jelképe a derék Rezsi Sziszi nyomatta a rezsi baromságait ez a liba a család-barát kormány szlogen mentén hablatyol.
S azt kell mondjam, hogy magában a szlogenben persze van igazság. A derék államtitkár-asszony reklámozásával majdnem hasonló gyakorisággal – persze a kormány által megszállt médiában ezek anyagtorlódás miatt kimaradnak – kapunk hírt újabb és újabb hatalmas sikerekről az EU-s és a hazai adófizetők pénzének elnyerése területein. Érdekes módon igencsak egyértelmű, hogy a legfőbb nyertesek – gyakran érdemi hozzáértés nélkül is – ártunk és qurmányunk családjához és barátaihoz közhetőek!
Igen csak a család meg a barátok, azaz a család-barátok! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Melldöngetésnek álcázott töredelmes vallomás

Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere pénteken Budapesten sajtótájékoztatót tartott

A tárca-vezető a jövő évi költségvetésről hablatyolt, közölte például, hogy: „összesen 592 milliárd forinttal jut több forrás az Emmi által koordinált területekre jövőre, mint az idén”.
Majd valamiért egy őszinteségi roham lephette meg, mert bevallotta: „a jövő évi költségvetés középpontjában a családok állnak; a kormány 2010 óta megduplázta a családok támogatását”. Ami azt illeti van az többszörös is, ha a család és a barátok gazdagodását nézzük! =))
kereső
Ez csak a Napi.hu cikkirója szerint furcsa. A NER-ben igy működnek a dolgok, most vette észre? Jah, persze most van kihangsúlyozva a "családok támogatása". A NER tartóoszlopait időről-időre meg kell erősiteni, támasztani.
tudode
Adolf megnyalná mind a tíz úját az ÚJKORI kommunikációs rabravetyi hallatán!
.
Ha ÓCSAI LAKÓPARKBAN számolunk, azaz túlárazottan 2,4 milliárdban 80 kulipintyóban, akkor ebből a pár froncsiból egy egész falut össze lehetett volna littyenteni a "fogyatkozó" magyar itthon tartása céljából!
.
De hát ugyebár, KACSAVÁR akkor csak egy kis része alakulhatott volna át ALKOTMÁNYOS KÖLTSÉGGÉ!
CsipkeRózsa
@RonaGyuri: A kormányablakokat utána pedig be lehet csukni, mert nincs, aki működtesse.
CsipkeRózsa
Eljutottunk oda, hogy már nem egy, hanem több disznóság derül ki naponta. Telhetetlenek!!!
RonaGyuri
@CsipkeRózsa: azokat ki sem kellett volna nyitni! =))
A jól működő okmányirodákat verték szét, hogy az ócska pártkatonáiknak csináljanak állásokat.!
advocat
A műsorszórás után jön a pénzszórás. Futja az adónkból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.