Az állami vállalatok egyik kedvelt trükkje, hogy a szerződéseikről szóló adatokat olyan formátumban osztják meg, hogy azokkal semmit sem lehet kezdeni. Hasonló játékot játszott az elmúlt években az MTVA is, a hvg.hu viszont az elmúlt hetekben kereshető adatbázist készített az adatokból, és az érdekesebbeket a Vizzu segítségével vizualizálta is. Kíváncsi, kik és mire talicskáztak ki sokmilliárd forintot a közmédiából? Kiderül alábbi cikkünkből, amelynek párját megtalálja a friss HVG-ben.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
lenyűgöző, de egyáltalán nem meglepő összeállítás,
a cím egy kicsit becsapós; nagyon nem milliókról, hanem 10 és 100 miliókról van szó
Jozefina
Hihetetlen, hogy miket lehet kideríteni és mire képes a hvg apparátusa!! Csak gratulálni lehet e szövevényes fidesz közeli céghálózat feltérképezéséhet. Így viszonylag tisztán lehet látni a közpénzek különböző csatornákon keresztül történő "kiszervezését"!!!
Hiába lopni tudni kell!!! Viszont az ehhez hasonló kimutatások remélhetőleg jó alapot szolgálhatnak majd az elszámoltatáskor!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.