Az utóbbi idők leginkább bizonyított és legnagyobb korrupciós botránya a Microsoft ügye - Hadházy Ákos szerint. A feltárásában az amerikai Igazságügyi. Minisztérium és az FBI is részt vett. A jelenlegi információk alapján közvetítő cégek több százmilliós különbséggel értékesítették a Microsoft szoftvereit állami szervezeteknek úgy, hogy az amerikai anyavállalattól felvették a jelentős kedvezményt, az állami szervezeteknek viszont már teljes áron adták tovább. A jelentés szerint az ügyben több magasrangú kormányzati szereplő is érintett...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Mocskos korrupt kormány !!! Szorul a hurok ( remélhetőleg a nyakatok körül )...
Tagadni a valós tényeket, tipikus fidesz magaviselet. Polt elvtárssal az élen,
gulyásgergőke kisasszonyig bezárólag...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
a cikk ezen mondata sokat megmagyaráz:
„A magyar hatóságoknak az ön által említett eljárásokról semmi hivatalos tudomása nincsen”- így kommentálta szerdán a Microsoft körül kirobbant korrupciós botrányt Gulyás Gergely.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ártunk és qurmányunk hallani sem akar a korrupcióról

Szeletív hallással nehezített szövegértési gondokról árulkodnak a hivatalos reakciók

Nem csak az közös, hogy durva és egyértelmű korrupcióról szólnak, s nagyjából egy-időben kerültek nyilvánosságra, de a kormányzati reakciók is egy kaptafára húzhatok fel. Az un. GRECO jelentéssel szinte egy-időben került nyilvánosságra „az USA Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete nyilvánosságra hozta a Microsoftról szóló jelentését, melyben külön kitér a magyarországi leányvállalatra, és annak korrupciós ügyeire. Az érintettek között felsorolják az Oktatáskutató És Fejlesztési Intézetet, de a NAV-ot és az ORFK-t is. ”.
A NER-társak által előadottak szinte ikertestvérei egymásnak, hallani sem akarnak bármiféle ügyről, és értetlenül hárítják a tények tömegét.
Az utóbbi ügy kapcsán – nem könnyű versenyben – a derék Gulyás NER-társ volt a legarcátlanabb, kijelentvén: „A magyar hatóságoknak az ön által említett eljárásokról semmi hivatalos tudomása nincsen”!!! =))
kereső
@RonaGyuri: "amiről nem beszélünk, az nincs".
karma1
@RonaGyuri: Nagyon remelem, hogy ennek az ugynek akkora lesz a nyilvanossaga, hogy egyszeruen nem kerulheti meg ez a szennyes bagazs a vizsgalatokat
volvós
Mocskos korrupt kormány !!! Szorul a hurok ( remélhetőleg a nyakatok körül )...
Tagadni a valós tényeket, tipikus fidesz magaviselet. Polt elvtárssal az élen,
gulyásgergőke kisasszonyig bezárólag...
justhpeter
Mindenki megnyugodhat, semmi következmény nem lesz. Az Unió majd lecsipeget egy ks pénzt "a nekünk járóból", aztán minden megy tovább. Nem ez volt eddig is ?
Ameddig a magyar választó nem gondolja úgy, hogy váltani kellene, nem lesz váltás.
Az egy másik történek, hogy ha a magyar választó majd úgy gondolja, hogy váltani szeretne, akkor kire vagy kikre váltson. Mert az egyik csoportosulás alkalmatlanabb mint a másik.
RonaGyuri
@karma1: de nagyon belehúztak
a derék cenzor törölte, de ettől még tény:
nepszava.hu/3045417_ujabb-lobbihullamot-inditott-orban
kereső
@karma1: nyilvánosság? Amikor az m1,m2,tv2,dunatv. rádiók hallgatnak az ügyről- és még csak meg sem emlitik- még úgy se,hogy "megtámadták a magyarokat"?A greco jelentés, és microsoft ügy egyszerűen nincs.Az is beszédes, hogy a greco-t már nyolc hónappal ezelőtt nyilvánosságra lehetett volna hozni, és mikor?- a nyár kellős közepén.Hagy rágódjon rajta az a pár marha- aki elolvassa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.