Kevés termék drágult úgy az elmúlt években, mint a cigaretta. Az emelkedésnek még nincs vége, és sokan felületesen az Európai Uniót szidják a magas jövedékiadó-minimumok miatt, holott Magyarország 2013-ig még bőven teljesítette a követelményeket. Csak aztán jöttek a trafikok, az árrésemelés és a forintgyengülés, így borult az addig egyensúlyban lévő rendszer.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Igaza is volt Kertész Ákosnak minden betűjével. Fekszünk a sárban, röfögve, örülve, ha a gazda moslékot zúdít elénk és nem figyelünk rá, hogy a háta mögött ott a böllérkés a kezében. És akkor még nem is beszéltünk a trafikmutyi-ügyben tönkretett soktízezer vállalkozóról, a kaszinó-és játékgépüzemeltetési jogtól megfosztott további vállalkozásokról, vagy a föld nélkül maradt, ezért tönkrement egyéb vállalkozásokról. Csak a Mészáros-Szíjj álompár gazdasági sikereinek oltárán elvérzett annyi vállalkozás és egyéni vállalkozó, amennyi egy egész megyét elláthatna munkával és bevétellel. Vagy több megyét. Az kevés vigaszt jelent, hogy viszont milyen szépen gyarapszik a két (meg a többi) becsületes magyar vállalkozó, a nyereségükből vígan tudnak nyaralókat vásárolni Horvátországban, vagy éppen focicsapatot, ugyancsak külföldön.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@görbetükör: Magadfajta, magamfajta... Apa! kezdődik!
Eriksson
@görbetükör: Elnézést, legyen tiéd az utolsó szó.
csak úgy....
@Eriksson: ugye te,valamikor a fingról írtad a marhára bölcskaron a disszerációdat?
shikari,alias reagens,vergödszke és a cirmos az évfolyam társaid lehettek , a durbincs meg pedellus... ,törölte a táblát a zsenik után és az agyára ment a krétepor..
reagens
@Csizmás Kond: Viszont a szegénység szorosan összefügg a tanult tehetetlenséggel a lustasággal és a szubkultúrával. Nem a cigaretta ára miatt szegények a szegények.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.