Az EU egyik nagy kérdése, hogy mit kezdjen az info-gigászokkal. Az elkövetkező évtizedek egyik legnagyobb kihívása lesz, hogy miként lehet szabályozni a multinacionális vállalatok túlhatalmát. Az Igazságügyi Minisztériumban munkacsoport alakul a kérdés áttekintésére, hogy meddig terjed a véleménynyilvánítás és a techcégek által gyakorolt cenzúra szabadsága, mi a helyzet az adózás, az adatvédelem terén. Erről Varga Judit igazságügyi miniszter beszélt vasárnap a Sziget fesztivál európai uniós pontján.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Elsőbb a saját portál előtt tanácsos sepregetni

az új a(i)gazságügyér is démonjaival küzd

Az új seprő női-foci sztár jól kvadrál a teremfoci-sztár külgarázdával, s nem csak abban, hogy komoly küzdelmet folytat a tényekkel és a démonjaival, gátlásai azok persze nincsenek. Ahogy önkritikája sem, sőt büszkén vallja, hogy „Quod licet Iovi, non licet bovi”!
Nos az új liba posványosi agyhalál bemutatója után a Szigetre is kilátogatott, s mit tesz isten – megcsillogtatva elképesztő pofátlanságát - a Sziget fesztivál un. európai uniós pontján tartott beszédet vasárnap.
A téma „meddig terjed a véleménynyilvánítás és a techcégek által gyakorolt cenzúra szabadsága, mi a helyzet az adózás, az adatvédelem terén.” volt, aminek külön pikantériát ad a tény, hogy ezeket a kérdéseket ártunk és qurmányunk vonatkozásában – ráadásul sokkal élesebb formában - is fel kellene tenni! =))
nevemnick
@RonaGyuri: a net bizonyos korlátozását szerintem nem merik meglépni, mivel beleégett az agyacskájukba az a több mint százezres tüntetés, amelyet a net-adó ellen lépett fel (javarészt fiatalok részvételével) a nép.
Ami baj, hogy ezeknek a fiataloknak többsége a többi megmozduláson nem vettek-vesznek részt, pedig a kialakuló (???) diktatúra a jövőjük érdekében őket jobban érdekelhetné, mint minket jóval túl a hatodik évtized felett.
Qqberci
Nem kellene inkább mindjárt hadat üzenni az usákoknak?...
tudode
Még egy ilyen adomát, s a rendőrségnek adom át!
.
Álapicsák meg: Emelkedett az államigazgatás színvonala, vagy ...??
.
www.youtube.com/watch?v=1MK5gbbueqk
.
Ki kellene már EZEKET seperni onnan, ahol SEMMI keresnivalójuk nem lenne!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.