A lakások ára sokkal többel drágult, mint a támogatás. A vállalkozók és az ingatlanokból korábban bespájzolók húztak hasznot a csokból. Elképesztő mértékben drágultak a lakások, házak az elmúlt pár évben. Ami pedig eléggé egybeesett az Orbán-kormány által bevezetett családi otthonteremtési kedvezménnyel (csok) és más, elvileg a családalapítást és -bővítést segítő intézkedéssel. Az énpénzem.hu megnézte, vajon jól jártak-e azok, akik felvették a csok-ot, a – három gyerek után járó – akár 10 millió forintos támogatás fedezte-e a lakások áremelkedését.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az igazi ki nem mondott cél nem is a fiatal családok segítése volt, hanem egyrészt a bankokat megint helyzetbe hozni mint 2010 őszén, a másik pedig RÖGHÖZ KÖTNI A FIATALOKAT !!!
ENNÉL ALJASABB KORMÁNY MÉG NEM VOLT A TÖRTÉNELMÜNKBEN !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reagens
@RonaGyuri: Nem tudom minek tartod magad, de igazán nem érdekel. Egy vitaképtelen, primitív szerencsétlent olvasok, akinek nincsenek gondolatai se tudása. Csak a zsigeri pöce ömlik belőle.
Beszélgess a tahó haverjaiddal, mert emberekkel nem vagy képes!
Málna
@RonaGyuri: Drága Gyuri bácsi, nagyon visszataszító, ha egy idős ember trágár módon nyilvánul meg, tessék úriembernek lenni...
tulipan
@reagens: Nem tudom TE, minek tartod magad, de igazán nem érdekel. Egy vitaképtelen, primitív szerencsétlent olvasok, akinek nincsenek gondolatai se tudása. Csak a zsigeri pöce ömlik belőled. Beszélgess a tahó, agyhalott haverjaiddal, mert értelmes emberekkel, erre igazán nem vagy képes!
Eladott Ország
@reagens: Ilyenek a fideszes szavazók... Szavazati jogot a kutyáknak is ! Őket meg lehet venni egy lerágott csonttal is .
youtu.be/omG7wj4u6K4
reagens
@Eladott Ország: Ennyire vagy képes? Ezt inkább az elvtársaiddal oszd meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.