A Fidelity szerint ennek több oka van. A Fidelity friss elemzése szerint rekord magasan jár azok száma, akiknek már most dollármilliót elérő vagy meghaladó megtakarítása van a nyugdíjszámláján az USA-ban. Mindemellett a munkáltatók is egyre több pénzzel járulnak hozzá dolgozóik majdani nyugdíjas éveihez. Ha a magyar önkéntes pénztári számlákat nézzük, egy átlagos pénztári tagnak már most is több mint egymillió forint van a számláján, csakhogy a tagok száma évről évre csökken.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Túl azon, hogy persze nem a nyugdíjuk, hanem a nyugdíjalapjuk ekkora, ami azért nagyon más, meg kell jegyezzem Orbán ha nem is ezt, csak egy részét, de ezt lopta el tőlünk! =))
emerencia
Az orbán rendszerben már egyszer sikerrel fosztották ki állami segédlettel egy pénzintézet ügyfeleit. (Quaestor ) 2007 óta a kafetriám egy az egyben az önkéntes nyugdíjpénztárba megy. Sokak szerint nagyon meg fogom bánni, hogy nem verem el a jelenben ezt az összeget mert O1G nemsokára már csak a lakosságtól fog tudni lopni és az ő világában a betegektől, öregektől való lopás erkölcsileg elfogadott. (Lásd pl. a szégyentelen betegsegélyeket és a svájci indexálás helyetti, az aktívak jövedelmétől független, lehazudott infláció alapú nyugdíj emelés.)
RonaGyuri
@emerencia: sajnos semmi vigasztalót sem tudok neked mondani, mert nagyon igaz amit írsz! =))
kereső
Nem kkell ezen agyalni- gulyás gergely a fidess kigyó szemű ügyeletes arrogánsa megmondta a tutit:
"Gulyás Gergely, szerint mára már eljutottunk odáig, hogy a nyugdíjból is tisztességesen meg tudnak élni a magyar nyugdíjasok, ha azt jól osztják be és nem költekeznek feleslegesen. Ezért megszünteti a kormány az extra juttatásokat."
RonaGyuri
@kereső: feleslegesen: nem költ kajára és gyógyszerre! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.