Játékteremmel, wellness részleggel és borozóval is gazdagodhatnak azok a hotelek, panziók, amelyek vissza nem térítendő állami tízmilliókat nyertek a Magyar Turisztikai Ügynökségtől.\nA négycsillagos bikali Puchner kastélyszállóhoz tartozó panzió, egy 1200 négyzetméteres parkosított kerttel rendelkező szilvásváradi villa panzió és egy 2015-ben 200 millió forintos uniós támogatásból már felújított szerencsi hotel is vissza nem térítendő tízmilliókat kapott állami támogatásként a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által indított, összesen 300 milliárd forintos Kisfaludy hotel- és panziófejlesztési programból - derül ki a szálláshelyek weboldaliról.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbániában ma már csak az a nóta jár

szemelvények a legfrissebb hírekből:

„Játékteremmel, wellness részleggel és borozóval is gazdagodhatnak azok a hotelek, panziók, amelyek vissza nem térítendő állami tízmilliókat nyertek a Magyar Turisztikai Ügynökségtől.”,
„Állami beruházásként sportparkokat akar a kormány létesíteni a falvakban, a „30 éve szabadon” emlékévet pedig három évig ünnepli a kormány 12 milliárd forintból.”,
„A kormány tovább folytatja a hulladékgazdálkodás államosítását annak ellenére, hogy az eddigi centralizációs lépések rontották a szemétszállítás színvonalát. Az intézkedések hátterében uniós támogatások árnyéka látszik.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.