Augusztusban a várt 3,2 százalék helyett 3,1 százalékkal nőttek a fogyasztói árak. Az elmúlt egy évben a szeszes italok, dohányáruk és az élelmiszerek ára emelkedett jelentős mértékben - közölte a KSH. Az elmúlt 12 hónap alatt, 2018. augusztushoz viszonyítva az élelmiszerek ára 5,6 százalékkal nőtt, ezen belül az idényáras élelmiszereké (burgonya, friss zöldség, gyümölcs) 13,7, a sertéshúsé 11,5, a liszté 11,3, a péksüteményeké 10, a kenyéré 8,4 százalékkal magasabb, a tejé 5,2 százalékkal alacsonyabb lett.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Drága elvtársnők, drága elvtársak! Drága minden." "Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék." (Hofi)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Nem akkarok senkit felpiszkálni, és elkeseriteni de azt nyilatkozta rétvári, hogy az ukrán nyugdijasok is megkapják a kék cédulás csalási dokumentumot ( rezsi utalvány).
RonaGyuri
@kereső: ők duplán kék-cédulások! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Kék-cédulások

Még szerencse, hogy a derék Bencus is ma érzett indítatására a dicsőség learatására

Nálunk ma hozta a postás Őfenesége levelét, melyhez – a nomen est omen példájára, maga szín is jellemző – két darab kék cédula mellékeltett. Igen azért lássuk be van a Fiukban humor-érzék, bér lehet a pofátlanság jobban illik erre.
Semmi gond, ha csak úgy magától nem ugrana be a nuggeroknak a kék-cédula, mint a választási csalások ikonikus jelképe. Mert a derék Rétvári Bence államtitkárnak egy képviselő írásbeli kérdésére adott válaszából kiderül: „Azok az ukrán nyugdíjasok sem maradtak ki a kormány választás előtti ajándékából, akik magyar nyugdíjat kapnak”. Főleg ha át is jelentkeznek! =))
F_Viktor
"... a péksüteményeké 10, a kenyéré 8,4 százalékkal magasabb..."

Emlékszem még mikor 2010-ben orbán azt adta alattvalói tudtára, hogy míg a fityesz kormányoz, addig soha nem lesz a kenyér 200 forint (vagy drágább)!
Emlékeztetném a csúti segge végeit, hogy a Tesco kenyér 239 forint, melyet a vásárlók a lehetséges 5 csillagból 1,5-re értékelt! Azaz szinte emberi fogyasztásra alkalmatlan:
www.arukereso.hu/stores/tesco-online-bevasarlas-s127455/#velemenyek

A vásárlócsapat oldalán meg lehet nézni hogyan alakultak az élelmiszerárak (pl. a burgonya 2015.01.01.-től 126,4 százalékot):
www.vasarlocsapat.hu/_hirek/_elelmiszerarak/elelmiszerarak.shtml
kokopelli
@F_Viktor: Ismered a viccet,ahol a párttikár a vállalat dolgozói előt boldogan közli,hogy
-Elvtársak elindultunk a kommunizmos vezető úton!
-..de Kovács et. én éhes vagyok!
-Kuss! Menet közben nem eszünk
...régi viccek nincsenek,csak új fiatalok!...és nekik minden vicc új!...kivétel ez mert ezt ők is átélik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.