Áprilisig lesz már csak UPC, utána a céget felvásárló Vodafone márkanevén fog futni minden mobil- és vezetékes szolgáltatásuk – tudta meg a HWSW.hu.

Jövő áprilistól megszűnik a jelenleg a Vodafone Magyarország által használt UPC brand, ezt követően a brit tulajdonú távközlési cég kizárólag a Vodafone márka ernyője alatt értékesíti mobil- és vezetékes szolgáltatásait – írta meg a HWSW.hu.

A vállalat idén nyáron az Európai Unió illetékes szerveinek jóváhagyását követően szerezte meg a UPC Magyarország Kft.-t egy több országot érintő nemzetközi üzlet részeként, vagyis a UPC brand az akvizíciót követően nem egészen egy éven belül eltűnik a magyar piacról.

A UPC nevet egyébként a cég Magyarországon, Romániában és Csehországban használta, Németországban Unitymedia néven futott.

A UPC márka beolvasztásával a szolgáltató által kínált összes vezetékes elérés (VoCaTV telefon, internet, digitális kábeltévé) Vodafone márkanéven lesz elérhető a UPC jelenlegi szolgáltatási körzeteiben.

A jelenlegi UPC Mobil-előfizetők most a határozott idejű szerződésük végéig használhatják jelenlegi formában a szolgáltatást, azután új csomagot fog ajánlani nekik a Vodafone. A UPC márka tehát elég gyorsan, kevesebb mint egy éven belül teljesen el fog tűnni az országból.

Forrás: 24.hu, Index, HWSW.hu

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ezeknek agyára ment az esztelen centralizálás, haveri körben!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Milyen ""árváltozásra"" számíthatunk?
Mennyibe fog a felhasználóknak/előfizetőknek fájni a Vodafone terjeszkedése?
namihami
Lemaradt.
Vagyis:: Mennyi idő alatt szándékozik a Vodafone behozni a vételárat a kuncsaftok kàrára?
szaboria1
@tudode: 16 év alatt már 3 szolgáltatom lett. Mindig fel lett vásárolva most az Invitelt is a Digi vette meg. Választási lehetőségem meg nincs. Mert a másiknak is épp a 3. tulajdonosa lett az idén. Az internetje meg pocsék volt.
jesz
húsz éve vagyok upc-s . Most járt le az utolsó hűségidőm...erre tessék...a hír hallatán még a kilépés sem fog olyan jól esni, de azértis otthagyom őket, mint kutya a szarát
idppp
Azért, maga tájékozatlan rakás szerencsétlenség, mert a Vodafone tavaly megvette!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.