Dübörög az új építésű lakóingatlanok piaca Budapesten, jelenleg 472 fejlesztésben bő 24 ezer lakóingatlant számlál a Budapesti Lakáspiaci Riport. Dübörög az új építésű lakóingatlanok piaca Budapesten, jelenleg 472 fejlesztésben bő 24 ezer lakóingatlant számlál a Budapesti Lakáspiaci Riport. A Pénzcentrum most a legeket gyűjtötte ki az összesítésből, mutatjuk a legdrágább-legolcsóbb, legnagyobb-legkisebb ingatlanokat, és sok egyéb érdekességet is.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Miközben szegény Toncsi albérletben kénytelen meghúzni magát

sokat, nagyon sokat elárul a mai matyar rögvalóságról

A penzcentrum.hu „Őrület: ilyen luxusgarzonokba költöztetheti gyerekeit a magyar elit” című cikke nem csak arról árulkodik, hogy van itt pénz bőven, de az ingatlanpiac mentalitásáról is árulkodik.
Az írás egy bekezdése az igazán elgondolkodtató:
„a főváros legdrágább garzonja is, amely az 5. kerületi Emerald Residence társasházban található; a lakás(ka) 32,45 négyzetméteres (erkéllyel korrigált), és 79,5 forintot kóstál - ez több mint 2 millió 449 ezres négyzetméterár. Érdekesség, hogy
ugyanez a lakás az Eltinga 2018 utolsó negyedéves adatsorában még 69,9 milliós árcédulával szerepelt, és hiába nem kelt el, 9 hónap alatt nőtt majdnem 10 milliót az irányár.” !!! =))
reagens
A matyartyűlölők mek fanyaloknak és tanulnak matyar! :-))))))))
RonaGyuri
@reagens: szaros szőröstalpú csau-pribék takarodj haza! =))
reagens
@RonaGyuri: Nem érteni Tyurika! Tanulni matyar! :-)))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.