Az M2-es metróvonal és a gödöllői HÉV összekötésének, valamint a rákoskeresztúri szárnyvonal kialakításának a tervezésére kiírt tendert a Fömterv Mérnöki Tervező Zrt. nyerte. A terveket azonban nem tudja engedélyeztetni addig, amíg nem tisztázódik, hogy az egységes vonal üzemeltetése miként oszlik meg a BKV Zrt. és a MÁV-HÉV Zrt. között.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Ezt nagy és véghetetlenül bölcs kormányunk elintézte! Csak gratulálni lehet ehhez a "nagyszerű" teljesítményhez. Ennyire futja! Nekik.
RonaGyuri
Az elképesztő értelmetlen pénz-pocsékolás csimborasszója

Ha lehet Dávidka idióta agyrémei egyik legnagyobbika financiális szempontból is katasztrofális

Nem kell szakembernek lenni, tudjuk bár a rokonság vér szerint nem közvetlen, de a teszünk nagy ívben a józan megfontolásokra, ha a gügyünkről van szó, valóban egy családdá teszi Dávidkát és a dagadt retardált törpét. AQ minimális mi értelme megfontolást sem kielégítő Orbáni sport-mánia Dávidkánál a közlekedési baromságaival párosul. A teljes Bel- Észak-Buda közlekedését taccsra vágó fonódó agyrém megvalósulása után, most az M2-H8/9 összekutyulást akarják megcsinálni. Pontosabban egyelőre csak a hozzákezdés milliárdjait szórják. S ahogy az várható az ötlet dillentatizmusával vetekszik az előzetes dolgoké!
Már majdnem elkezdték tervezni, de most kaptak a fejükhöz, hogy akadnak még gondok:
kezdve attól, hogy a néhány hónapja a KÉV MÁV-osítása keményen betett ennek a baromságnak (ez legalább valami haszon),
azon át, hogy az eddig nem tűnt fel az okosoknak, hogy az Őrs-öt is át kellene alakítaniuk, s a többi baromkodásokig.
Az igazi „gyöngyszem” azonban az, hogy eltapsolva sok száz milliárdot még most is az öszvér járművek – tudnia kell a HÉV és Metro szabványt is =)) – megvalósítására akarják pocsékolni a pénzt! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.