A Klubrádiónak adott interjújában beszélt Karácsony Gergely csütörtök este arról, hogy komolyan gondolja a nagyértékű lakóingatlanok megadóztatását. Azt mondta, mindezt akkor tudják kivetni, ha a kerületek nem élnek ezzel a lehetőséggel és ahhoz is hozzájárulnak, hogy a főváros bevezesse. A kerületek többségben az ellenzék győzött, így már készítik a jogszabály részleteit – tette hozzá.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Már maga cikk léte is sumák,

de a felvetései, pontosabban az amit nem vett fel …

A derék mportfolio.hu mérges cikket rittyentett „Kiűzné a gazdagokat a fővárosból Karácsony: valóban bevezethetik a luxusingatlan-adót?”, ami már megfogalmazásában is fikázás, s persze méretes csúsztatás a Tiborcz-adó kapcsán. S ez módszer és mentalitás hatja át az egész cikket.
Azonban a cikk címmel is kapcsolatos fő mondandója igazán lenyűgözően korrekt életkép a mai matyar rögvalóságról.
Az adó kapcsán felveti, hogy
„Feltételezhető azonban, hogy ennek hatására nem fognak tömegesen olcsóbb ingatlanokba költözni az érintettek, mint ahogy az sem, hogy Budapestet elhagyva építenének ennél drágább házakat. ”,
illetve
„Sokkal valószínűbb, hogy jogi kiskapukat keresve próbálnák sokan elkerülni a fizetési kötelezettséget, például a saját tulajdonú ingatlan céges tulajdonba adásával. A további részleteket mindenesetre mi is kíváncsian várjuk.”!
Ergo, két lehetőséget lát: kiköltöznek vagy elsumákolják! Az valahogy eszükbe sem jut, hogy MEGFIZESSÉK!!
Rudom lesznek olyanok akik demagógnak tartanak, de meg kell jegyezzem, hogy abban a bugyuta amerikánereknél a dúsgazdagok egy része önként javasol magasabb adókat, ha jó célra – mint itt a szegényebbek lakhatása – kell a pénz!!! =))
Peller Anikó
@RonaGyuri: Pécsett amikor felszállott a páva a vármegye házára azonnal bevezettek egyfajta építményadót ami egy szimpla családiház után 15-20 ezer forintnyi összeg. Nem luxusingatlanokra, hanem mindenkire.

Ebben az értelemben a "szegényebbeket" űzték li a városból?
tudode
Ha abból indulunk ki, hogy embertöltőkön egy hajlékot tudtak összehozni az állampolgárok, kirívónak tűnik, hogy
miből lett a NER főutcája az Andrássy út
.
24.hu/belfold/2018/09/13/andrassy-ut-tiborcz-meszaros-csanyi-garancsi/
.
Ha visszatekintünk a rendszerváltó kerekasztal megbeszéléseire, őfélesége már megosztotta kettős személyiségével a rendszerváltó pártokat is, amely közül annak az MDF-nek köszönheti még ma is, hogy tárgyaló képesként az adandó alkalommal lesikálta a palettáról az MDF-et is a többi párttal együtt, a jól bevált karaktergyilkolással:
.
--- Az Ellenzéki Kerekasztal története 1/17
.
www.youtube.com/watch?v=VIDnK4bQNnc
.
2,00 Orbán gyerekek fogadjátok el az ellenzéki kerekasztal megállapodását, nem tudni mi lesz veletek!!! Az MDF ragaszkodott a Fideszhez, van, aki nem!!!
------------------------------------
.
A korrupció lavinát valójában a székház mutyijánál indíthatta el, mert Antall miniszterelnök, előfordulhat, hogy súlyos betegsége miatt nem akart balhét, amiatt. mert
.
------ György Péter vs. Orbán Viktor
.
www.youtube.com/watch?v=8NS7JC4Ykis
.
Egész jól fiall a papi bányája
.
www.google.com/search?q=Orb%C3%A1n+csal%C3%A1d+milli%C3%A1rdjai&oq=Orb%C3%A1n+csa&aqs=chrome.1.69i57j69i59l2j69i61j69i60l2.22796j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Leperkálják a lopott holmi után az egy számjegyü adót, aztán sziasztok parasztok, lehet tovább a közösből nyúlkálni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.