HOGY MILYEN ÜZLET AZT NEM TUDOM, DE VARÁZSLATOS!!! Gigaberuházás: azeri olajmezőt vásárol a Mol 460 milliárd forintért vásárolt részesedést azeri olajmezőben és -vezetékben a Mol. Minden idők legnagyobb magyar külföldi befektetése. Magyar cégek közül minden idők legnagyobb külföldi befektetését hajtotta végre a Mol-csoport hétfőn, amikor aláírta a szerződést az amerikai Chevron olajipari vállalat részesedésének megvásárlásól az ACG olajmezőben, illetve a hozzá tartozó olajvezetékben.

Forrás: hu.euronews.com
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Aki eztet elhiszi ….

Matolcsy tanítványai túltesznek a mesteren

Hatalmas melldöngetéssel kapunk hírt róla, hogy „Magyar cégek közül minden idők legnagyobb külföldi befektetését hajtotta végre a Mol-csoport hétfőn, amikor aláírta a szerződést az amerikai Chevron olajipari vállalat részesedésének megvásárlásól az ACG olajmezőben, illetve a hozzá tartozó olajvezetékben.”
Nem értek hozzá így nem tudom megítélni, hogy ez mennyire nagy üzlet. De azt igen, hogy a magyarázat az még a rendszeres Matolcsy baromkodásnál is idétlenebb azt igen.
Azt írják, hogy: „Az olajmező megszerzése napi 20 ezer hordóval növeli a Mol-csoport éves szénhidrogén termelését a következő években. Ez nagyságrendileg azt jelenti, hogy a korábban éves szinten 40 millió hordóval apadó készletszínt 2020 végére 120-140 millió hordóval nőhet.”! Ami egyenesen varázslatos! Már csak azért is, mert a napi 20ezer hordó – persze az ortodox, konvencionális, a tankönyvekben tanított elemi számtan szerint – még 7,5 millió sincs!!! Azaz elmondhatjuk az említett számokról nagyságrendileg – valóban nagyságrendileg. ráadásul kettővel – is más kategória!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.