Gulyás Gergely sajtótájékoztatóján előkerült a gazdaságvédelmi akcióterv ügye is. Szólt arról is, hogy a második gazdaságvédelmi akcióterv a jövő év első felében kerülhet az Országgyűlés elé, hasonlóan az újabb családvédelmi intézkedésekhez.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mentő program??

avagy a kormány „új” gazdaságvédelmi akcióterve

A derék Gulyás Gergől szokásos csütörtöki idétlenkedése egyik tételekén „Gulyás Gergely sajtótájékoztatóján megemlítette, hogy: a második gazdaságvédelmi akcióterv a jövő év első felében kerülhet az Országgyűlés elé, ”
Aminek érdekes pikantériát ad, hogy:
egyfelől; a minap „Magyarországnak újabb intézkedéseket kell hoznia, hogy az erős gazdasági teljeítmény fennmaradjon - mondta Orbán Viktor” és ezt követően „Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke beszélt arról, hogy a … újabb gazdaságvédelmi program várható az Országgyűlés őszi ülésszakában”!!!
másrészt, „Egy biatorbágyi beruházás kivitelezését nyerte el a Fejér-B.Á.L. Zrt. nettó 5,999 milliárd forintos ajánlatával.”. Amiről nem árt tudni, hogy „A beruházás keretében a nyertes pályázónak – aki mit tesz isten Mészáros Lőrinc gyerekeinek cége =)) - egy 16 tantermes általános iskolát és annak kiszolgálóhelyiségeit kell felépítenie, majd kulcsrakészen átadnia: magyar organikus építészeti stílusú kialakítással.”
simmering73
Melyik az első? Ez most? A gazdaság haldoklik, a forint elesett, drasztikusan mennek fel az árak az élelmiszereknél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.