Az irodakultúra napjainkban rohamos gyorsasággal változik, mégis úgy tűnik, hogy az egyterű irodák uralmát nehéz megtörni. Még 10-20 éve is modernnek számítottak, mára azonban szinte mindenki utálja őket, és előnyösnek hitt tulajdonságaikat is kutatások hosszú sora kérdőjelezi meg. De pontosan mikor és miért jött létre ez az irodatípus, és hogyan tarolta le a munkahelyek világát? Az elmúlt években feltűnt néhány érdekes alternatíva, de lehetséges-e egyáltalán minden dolgozói és munkáltatói elvárásnak egyszerre eleget tenni?

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hááát ez sem a legsikeresebb magyarítás

Nem, nem csak a fordításokkal, de a tapasztaltok beültetésével is komoly gondok vannak/voltak

A derék porfolio.hu szál be róla, hogy: „Az egyterű irodáról – más néven open office – mindössze a dolgozók 10%-a ismeri el, hogy vannak előnyei – derült ki a felmérésből, amelyet a Portfolio a november 20-ai Big Office Day kapcsán készített olvasói körében”!
Nos túl azon az apróságon, hogy az ilyen felmérések megbízhatósága verekszik a választási előrejelzésekével =)), meg kell jegyezzem, hogy nem csodálkozom. Sőt azok közé tartozom, aki a hazai elterjesztés idején megmondtuk, hogy valamit nagyon félrenéztek. Ahogy annyi mást – pl. hipermarketek - ezt is benézték a rendszer helyett a látszatot másolták! =)) Ezzel sikerült az összes erényét eliminálni, viszont a hátulütőit kiemelni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.