Érdekes adat: a 20 milliós lakosú São Paolo egy főre eső GDP-je kb. 56 ezer dollár, míg a 10 millió alatti Magyarországé csak 34 ezer. A csütörtöki Magyar Közlönyben jelent meg, hogy a Külgazdasági és Külügyminisztérium a 2020-as költségvetésben gondoskodjon 175 millió 300 ezer forint többletforrás biztosításáról a São Pauló-i vízgazdálkodásra, szennyvíztisztításra és -elvezetésre.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A pofám leszakad

s azt most hagyjuk, hogy a „ 20 milliós lakosú São Paolo ” mire is megy ennyi pénzzel

Ahogy a 444.hu vette észre: „A csütörtöki Magyar Közlönyben jelent meg, hogy a Külgazdasági és Külügyminisztérium a 2020-as költségvetésben gondoskodjon 175 millió 300 ezer forint többletforrás biztosításáról a São Pauló-i vízgazdálkodásra, szennyvíztisztításra és -elvezetésre.”
Ezek tényleg nem ismernek határokat. Még arra sem ügyelnek, hogy valamiféle épkézláb okot találjanak ki az intézményes lopásuknak! =))
Párizsban meg Moszkvában, hogy csak a legnagyobbakat említsem legalább valami értelmezhetőt találtak ki:
human
Miközben Magyarországon:

"Figyelem: ólom van a csapvízben!

A 1945 előtt épült társasházak vízvezetékeiből ólom kerülhet a csapvízben."
propeller.hu/itthon/3476459-figyelem-olom-van-csapvizben

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.