A Tesla autóipari előretörése elképesztően felgyorsult, az utóbbi időben egymást érték a fontos hírek és bejelentések, amelyekkel kapcsolatban több gondolatot is szeretnénk most megosztani. Olyan ravasz húzásokról van szó ugyanis, amelyek újabb szögeket jelentenek a hagyományos autógyártás koporsójában.

(Forrás: portfolio.hu, RonaGyuri által)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A komoly veszélyre való rámutatás mellett

egy igencsak karakteres különbségre is rávilágít egy megállapítása tovább gondolása

„A Tesla autóipari előretörése elképesztően felgyorsult, az utóbbi időben egymást érték a fontos hírek és bejelentések, amelyekkel kapcsolatban több gondolatot is szeretnénk most megosztani. Olyan ravasz húzásokról van szó ugyanis, amelyek újabb szögeket jelentenek a hagyományos autógyártás koporsójában.” – kezdi cikkét a portfoli.hu. S fejtegetései újabb árnyat szemlélteknek az autóipar vezérelt magyar gazdaság egére. Ami még akkor is így van, ha hiszünk Őfeneségének, hogy „a válság nem gyűrűzik be”.
A cikk az elemzés mellett beszámol arról is, hogy: Elon Musk, a Tesla vezére is nagyon taktikusan választotta meg első európai gyáruk helyszínét…. Németország fővárosára esett az amerikaiak választása, az európai Gigafactory az új berlini repülőtértől, a BER-től nem messze épül majd fel.
Amihez egy finom megállapításon „AZT KOMMUNIKÁLJA, HOGY NÉMETORSZÁGBAN, NÉMET MUNKAERŐVEL GYÁRTJÁK PRÉMIUM JÁRMŰVEIKET” tól megjegyzi: „a Tesla döntése során már nem arra törekedett, hogy olyan helyszínt találjon, ahol nagy tömegben elérhetőek a kellően képzett autóipari munkások, hanem arra helyezte a hangsúlyt, hogy minél több IT-szakember legyen számára elérhető. ”!!!
Nos ebben a kettőben nagyon nem állunk jól!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Nagyvilág - 2020. February 16., 14:57
Tajvanban is meghalt egy férfi, aki nem járt Kínában
Itthon - 2020. February 16., 14:45
Megmentették a Dunába esett férfi életét
Itthon - 2020. February 16., 12:51
A jövő hét a tavasz közeledtéről szól