Idén eddig a részvényalapok mentek a legnagyobbat a befektetési alapok között, aki orosz vagy nemzetközi részvényalapba fektetett, akár 30-40%-ot is kereshetett a pénzén. Megkérdeztük a legjobban teljesítő alapok portfóliómenedzsereit, minek tudható be a jó teljesítmény, hogy látják a piaci folyamatokat és a közeljövőt most, hogy itt a szuperállampapír. Van, aki szerint nincs még egy olyan ország, ahol az államcsőd kockázati szintjéhez képest ilyen magas hozamot tud a lakosság elérni az államkötvényekkel, mint nálunk. A Hold, az OTP és az Aegon Alapkezelő portfóliómenedzserei elárulták azt is, mibe érdemes fektetni jövőre.

(Forrás: portfolio.hu, RonaGyuri által)

Itthon - 2020. February 22., 21:45
Szabó Tünde: a magyar sport fénykorát éli
Itthon - 2020. February 22., 16:19
Új magyar köztársaságot alapítana az MSZP
Itthon - 2020. February 22., 21:17
Megroggyantotta a világgazdaságot a koronavírus

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azt hiszem a lényeget nem értik

A derék szakértők a részvényalapokról nyilatkoznak

A porfoli.hu című cikke „Idén eddig a részvényalapok mentek a legnagyobbat a befektetési alapok között, aki orosz vagy nemzetközi részvényalapba fektetett, akár 30-40%-ot is kereshetett a pénzén. ” –vel foglalkozik. „Megkérdezték a legjobban teljesítő alapok portfóliómenedzsereit, minek tudható be a jó teljesítmény, hogy látják a piaci folyamatokat és a közeljövőt most, hogy itt a szuperállampapír.”.
A dolog érdekes és tanulságos, azonban van egy mondata, ami nem is kicsit, mellément: „Az elérhető „extrahozamot” vélhetően le fogják csökkenteni. Miért fizessen az állami ilyen magas felárat, ha amúgy is megveszik a kötvényt?”
Aki ilyet ít/mond az nem érti Orbánék vonatkozó mentalítását és ezeknek a „termékeknek” a valódi céljait! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok