A Mastercard meghirdette hároméves infrastruktúra-fejlesztési programját, amelynek célja, hogy duplájára emeljék a bankkártya elfogadóhelyek számát Magyarországon, a program megvalósítása mintegy 2 milliárd forintba kerül - adta hírül a kártyatársaság.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
szeretném remélni, hogy ez a fordulat jobban átgondolt lesz, mint az idei csoda találmány az érintőkártyák terén
RonaGyuri
@RonaGyuri: Jó fejlesztés lehet a kártyaelfogadók terjesztése

csak remélni szeretném, hogy az idei fejlesztéseknél átgondoltabban csinálják

Mottó:
ártunk és qurmányunk és a bankok is együttes erővel azt nyomatják, hogy túl nagy készpénzforgalom!!!

Igazi unortodox gondolkodást mutat az az újítást, amivel idén ősszel leptek meg bennünket a kártyaszolgáltatók. Már az is kétséges, hogy mire jó, de meghúzták, hogy az érintőkártyák esetében időnként (többféle periodicitásról terjengenek „tájékoztatások”) előírtak plusz ellenőrzést. Állítólag ez a mi érdekünkben történt, amit akár – persze csak, mint szándék és/vagy szlogen – el is hiszek. No, de a megvalósítás??? Uram atyán kegyelmezz!
Józan paraszti ésszel – meg kell jegyezzem (tekintettel a mai rögvalóságra) ez csak annyit tesz, hogy nem kellenek mélyebb szakmai ismeretek elég a logika hozzá =)) – a szerencsétlen felhasználó azt gondolná, hogy a dolog igencsak egyszerű: az előírások szerint időnként – ahogy azt az 5ezres határt meghaladó vásárlásoknál megszoktuk – a határ alatti fizetéseknél is bekéri a PIN-kódot! Szakemberként meg kell jegyezem, hogy ennek megvalósítása is sokkal egyszerűbb!!! =))
Nem. mert nekünk – pontosabban a derék matyar illetékeseknek - sikerült egy bugyuta (feltehetően jó sokba kerülő) rendszert rittyenteni. A pénztáraknál időnként elutasítják – naná, hogy egy senki által sem ismert hiba-kóddal – a kártyát. Ami ha leesik a tantusz a vevőnek, vagy az eladónak, azzal KELL folyatódjon, hogy átnyújtod a kártyádat mintha hagyományos lenne!
Azt ne kérdezzétek, hogy mi van akkor, ha rátetted a kártyádat az okos-telefonodra!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.