Hétfő reggel komoly közlekedési káosz alakult ki Buda északi részén. Mint kiderült, a probléma főként az alacsony szintű közlekedési kultúrára vezethető vissza. Hétfő reggel lezárták Nagykovácsi utcát a Szép Juhászné út és a Hűvösvölgyi út között egy baleset miatt. A bajt tetézte, hogy ekkor esett le a szezon első komolyabb hómennyisége.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az alacsony-szintű közlekedési kultúra a ludas

a létezőben viccek jártak, hogy felkészültek a télre, csak a hóesésre nem

Persze az nem volt annyira régen, mikor a nemzet megmentője Bakondi tábornok megküzdött a téllel, s azóta szakértője lett a katasztrófáknak. No de félre a viccel.
„Hétfő reggel komoly közlekedési káosz alakult ki Buda északi részén. Mint kiderült, a probléma főként az alacsony szintű közlekedési kultúrára vezethető vissza. ” – hangzik az MTI-s közlemény.
Amiben nagyon sok igazság van, főleg ha nem szorítkozunk kizárólag a magyar autóstársadalom mentalitására, ami persze jól leképezi ártunk és qurmányunk mentalitást és kulturális hiátusait. A Dávidka és a Tarlós-pajtás által sújtott (persze más arrogáns majom is van a bandában) városi közlekedés sem kulturáltabb mint az autóstársadalom. Nem vagyok szakértő, de egyetlen attól tartok, hogy nem biztos, hogy a legjobb ötlet a sószóró autókat Hűvösvölgy érintésével „tankoltatni”, még nyáron sem lenne az, na de tétel, pláne hóesésben???
RonaGyuri
@RonaGyuri: sőt
Na így jönne be a lottó-5söm

A Párt központi napilapja tegnap délre már meg is találta ki-bűne a közlekedési káosz

Mos mikor a független Tarlós-pajtásból bukott főpolgi lett borítékoltam, hogy ártunk és qurmányunk az első adandó alkalommal véres-rongyként az utód alkalmatlansága bizonyítékának tekinti a felmerülő problémákat. Ahogy abban is biztos voltam, hogy természetesen a saját már meglévő disznóságaikra fognak még rápakolni ezerrel. Az ócska pártkatonáik problémák tömkelegét hagyták maguk után felállván, néha tömegesen, akik meg maradtak, azok közül soknak a tevékenysége bőségesen kimeríti a szabotázs fogalmát.
A derék Magyar Nemzet már délben azt hirdette nagy hangom: Karácsony magyarázkodni kényszerült a hó miatt!!! =))
kissé felnőttem
is okkal . elsokallt ott már annó rendőr is a lefelé lejtős uton. AMUGY minden autósban az él ő vezet a legjobban neki van a legjobb kocsija ez jellemző, meg a másikra 2 méterre rámászás hajtani hogy gyorsitson. besatuztak ezért már rendőrautónak is pedig ő videozott hogy gyorshajtást provokáljon. Én azt hogy a temetőkapu mindig nyitva nem kell csöngetni.a követési távolság ma már illuzióvá vált !!! ez a balesetek legfőbb oka nem a gyorshajtás az csak valamire hivatkozás. A hibákért mindig a másikat kell ocsárolni ezzel lehet gyűlöletet kelteni. megy ez az elitnekha van feltétel ha nincs az ellenzék ujabban csak csicska. bár az önimádat meg büdös.ez érződőtt Bpesten hetekig...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.