"Az MTA doktora cím független, országosan egységes, magasan kvalifikált szakértők által végzett, nemzetközi követelményeket integráló minőségbiztosítást nyújt. Jelentőségének és presztízsének erősítése az Akadémia fontos feladata" – idézik a közleményben Lovász Lászlónak, az Akadémia elnökének az oklevél átadási ünnepségen mondott szavait. Mint mondta, az MTA 73 új doktorával az Akadémia tovább erősödött.

Forrás: ma.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egyelőre,

bár némi bele-pancsikálásra – igaz csak a sport-tudományok terén -, volt példa

Újabb 73 kutatót avattak doktorrá a Magyar Tudományos Akadémián (MTA) csütörtökön.
Lovász Lászlónak, az Akadémia elnökének az oklevél átadási ünnepségen mondott szavai szerint: „Az MTA doktora cím független, országosan egységes, magasan kvalifikált szakértők által végzett, nemzetközi követelményeket integráló minőségbiztosítást nyújt. Jelentőségének és presztízsének erősítése az Akadémia fontos feladata”, illetve „Az új doktorok közül zömében az egyetemeken és az MTA Kiváló Kutatóhelyein dolgoznak”! és „”! =))
„Az MTA doktora cím a kutatói pályaív egyik csúcsa. Rangot jelent, és nem véletlenül”!!
Ja csak ha már szóba került meg kell jegyezzem: Laci 1970-ben védte meg kandidátusi disszertációját „Grófok faktorizációs problémái,” címmel. 22 évesen!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.