NEM TÁGÍTANAK!!! Ahogyan az lenni szokott, a kormány az év végén rendeletben hirdette ki a nyugellátások és egyes más ellátások 2020. január havi emeléséről szóló döntéseit. A rendelet legfontosabb pontja, amit egyébként a 2020-as költségvetés elfogadása óta tudunk (ez a mérték volt ugyanis a kormány jövőre várható inflációs prognózisában): 2020. január 1-jétől – az arra jogosultak esetében az 1. § (1) bekezdése szerinti emelést követően – a Tny. 62. § (1) bekezdése alapján 2,8 százalékkal kell emelni a 2020. január 1-jét megelőző időponttól megállapított ellátásokat.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem tágítanak, sem így sem úgy

Ártunk és qurmányunk pribékjeit nem hatja mega tomboló infláció

Mottó:
A viccbeli brácsásnak legalább csak nem jut, de járni legalább jár! =))

Nem csak tesznek nagy ívben arra, hogy a múlt és a jövő évben egyaránt kézszámjegyű a béremelkedés (hogy a maguknak kiosztott több tucatosról ne is beszéljünk), valamint a valós áremelkedések mérése helyett annak töredékét kommunikálják, de tesznek nagy ívben arra is, hogy ők maguk is lényegesen nagyobb inflációval számolnak annál, amit az év első felében hasra ütéssel kitaláltak.
„a kormány rendeletben hirdette ki a nyugellátások és egyes más ellátások 2020. január havi emeléséről szóló döntéseit: 2,8 százalékkal kell emelni a 2020. január 1-jét megelőző időponttól megállapított ellátásokat”!! =))
justhpeter
Így kell évről évre lejjebb szorítani 2,5 millió embert. Aki a fideSS-kdnp-re szavaz meg is érdemli. A többi meg csak elszenvedi.
lampa laz
Ebben a 2.8%-ban minden nemzeti és keresztény érzés megvan ártunk és kormányunk részéről a megbecsült nyugdíjasok nyugdíjuk vásárlóértékének biztosítása érdekében. Csak azok a qurva árak ne emelkednének közben. Boldog karácsonyt, amit ajándékként adnék nektek azt nem írom le.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.