Dörzsölik a tenyerüket a SpaceX-nél, miután a konkurens Boeing tesztűrhajója az első fontosabb bevetésén kudarcot vallott. A Boeing pénteken felbocsátott, utasok nélküli tesztűrhajója letért pályájáról és nem fog összekapcsolódni a Nemzetközi Űrállomással (ISS) - jelentette be az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) sajtótájékoztatóján.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mint baki akár stílusos is lehetne

Hogy ez a bornírt marhaság az MTi-é, s a portál csak a szokásos „nem gondolkodunk csak közlünk” -je, vagy a hvg.hu sajátja azt homály fedi

Mint ismert kudarcba fulladt a Starliner nevű űrjárművel folytatott kísérlet: „A Boeing pénteken felbocsátott, utasok nélküli tesztűrhajója letért pályájáról és nem fog összekapcsolódni a Nemzetközi Űrállomással (ISS) - jelentette be az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) sajtótájékoztatóján.”!
A mértes és hozzászólás-mentesített cikk a tudományos-műszaki bakiról egy méretes bakival számolt be. Az írja, hogy: „Az ejtőernyők lassítják le az űrjárművet, amikor szuperszonikus sebességgel visszatér a Földre”! Nos túl azon, hogy az egész mondat nem magyarul van, s az egész sületlenség az igazi butaság az ejtőernyő és a szuperszonikus sebesség egy gondolatban! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.