A Penta Industry Ipari Erőműtechnikai Fővállalkozó és Szolgáltató Kft-t, valamint a Szatev Fehérjefeldolgozó- Takarmánygyártó és Közszolgáltató Zrt-t - mint felszámolás, illetve csődeljárás alatt lévő céget nyilvánított stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté a kormány.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nemzetgazdasági érdek

ártunk és qurmányunk varázsszava a gátlástalan lopásukra

Mottó:
Mi a lopásban az elvi szempont? Elviszem! Pont! =))

Még ki sem hűlt a lelkendező birkák tapsikolásán átmelegedő közimádat, amit ártunk és qurmányunk áldásos ténykedése feletti örömükben bocsátottak ki magukból az orbáni birkák. Ami a feletti örömöket jelenti, hogy nem éri kár Őfeneségét – na jó hivatalosan az ő jószágigazgatóját, a drága jó Lolót -, mert az illetékes NER-társak – persze jó pénzért, na jó nagyon jó pénzért – megvásárolták a Mátravidéki hőerőművet. Természetesen nem csak úgy általában, hanem hosszasan sorolt nemzetgazdasági érdekekre hivatkozva öntik a pénzt a Lolo által kifosztott vállakozásba. S máris újabb két esettel dicsekedhet a nemzetgazdaság. Újabb két NER-társ csínytevő – ők még Orbánékat is meglopták – kifosztott projektjére költik az adónkat, persze szigorúan nemzetgazdasági érdekből! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.