A Fraunhofer Intézet máris kiadta a 2019 adataira épülő új németországi energiamix elemzését. A meglepő nem az, hogy még nagyobb arányt képviselnek a megújuló energiaforrások, hanem az, hogy ezt hogyan érték el.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ja ahol nem pofáznak, hanem tesznek is! =))
Sámannus
Nálunk négy szélkereket olyan völgyben helyezték el, ahol szinte soha nem fúj a szél. El is vitték valahová jó messzire. Úgy látom tudatosan helyezték így el, hogy a fejlesztési pénzt így happolják el a térségből.
Most már arról papolnak, hogy nem is kell ide szélkerék. ..
teuton
Na ennyit arrol, hogy a magyar kiralyi media propagandaja szerint a nemeteknel mennyire nött a környezetszennyezes az atomerömüvek leallitasa es a szenerömüvek teljesitmenyenek növelese miatt. Melyik birka olvas egyaltalan hivatalkos nemet statisztikat??? Valojaban jelentösen csökkent a szenerömüvek teljesitmenye es nött a zöldenergia aranya! Persze az atallas penzbe kerül, a tengeren levö többezer szelturbina altal termelt energiat 1200 km-re, delre is el kell földalatti kabelen juttatni, de ez egy szükseges beruhazas, ami hamarosan megterül!
Aztan az annyira preferalt magyar atomerömü hulladekaval mi lesz? Majd 5000 ev mülva lebomlik? Hol??? (A penzek ellopasarol nem beszelek.)
A nemet biogaz es szemetegetö erömüvekben a zöldhulladek, szena, haztatratasi szemet, stb. energiava alakithato es a hulladeka azonnal felhasznalhato!!! Merkel fizikus, nem zsebtolvaj, ebben a temaban nagyon jol döntött! Mint ahogy Japan es Svajc is! Es nincsenek utcai tiltakozasok az elektromos energia aranak növekedese miatt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.