Az Innovációs és Technológiai Minisztérium az idei év végéig dolgozza ki a hosszú távú, átfogó, a 2050-es klímasemlegesség eléréséhez szükséges nemzeti fejlődési stratégiát. A kormány szerdai ülésén megtárgyalta az energia- és klímapolitika aktuális, közép- és hosszútávú stratégiai kérdéseit, elfogadta a jelenlegi Nemzeti Energiastratégiát felváltó új stratégiai dokumentumot, amely 2030-ig határozza meg Magyarország energia és klímapolitikai prioritásait, 2040-es kitekintéssel - tájékoztatott az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ahogy az errefelé lenni szokott

a most elkészült a klíma-duma nagy mozdonyánál is a teljes gőzt a sípba vezették

Na jó persze most is ebben is – de kivételesen most nem erről akarok beszélni – sok, nagyon sok pénzt fognak az illetékes NER-társak ezen a címen is egymás zsebébe tömködni.
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) közleménye szerint: „A kormány szerdai ülésén megtárgyalta az energia- és klímapolitika aktuális, közép- és hosszútávú stratégiai kérdéseit, elfogadta a jelenlegi Nemzeti Energiastratégiát felváltó új stratégiai dokumentumot, amely 2030-ig határozza meg Magyarország energia és klímapolitikai prioritásait, 2040-es kitekintéssel”
Az egy dolog, hogy az ITM szerényen „a kormány meghatározó jelentőségű döntéseket hozott energia- és klímapolitikai kérdésekben” azt jelenti, hogy nagyon elégedettek magukkal.
Egyébként el tudom képzelni – vizuális típus vagyok – azt a kormányülést, ahol ezek a derék potentátok megtárgyalják a dolgokat. Különösen, ha néhány esetben a parlamenti államtitkárok vannak jelen: Fónagy, Orbán, Dömötör, vagy Schanda, Tállai, hogy csak a legfincsibbeket említsem na és persze az aduászok: Rétvári Bencus no meg a derék Németh Sziszi!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.