Orbán Viktor miniszterelnök bejelentette, hogy a kormány tervei szerint a négygyermekes anyák személyijövedelemadó-mentességét kiterjesztik a háromgyerekesekre is. Ez élethelyzettől függően rendkívül eltérően érintheti a családokat, de a számításainkból egyértelműen látszik, hogy a gazdagabb családoknak jelent igazi előrelépést.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: náladnál butább munkakerülöt még életemben nem láttam!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
""Tied az ország, magadnak építed!""
Kéretik a megfelelő fideszjelszavakat a megfelelő helyre beilleszteni. Mondjuk egy változat: ""Mienk az adórendszer, magunknak alakítgatjuk!""
Csak a dátum változott, a mentalitás ugyanaz.
division
@namihami: Tényleg úgy gondolod csak a politikusoknak van 3 gyerekük? A középosztályt kell erősíteni, ezt az angolok pl. már ősidők óta belátták, ideje volt már nálunk is. Sokan munka mellett nevelnek 3-4 gyereket, ahol apa és anya is dolgozik, nem pedig a segélyre várnak mindketten. Nem őket kell támogatni abszolút.
division
@Clavigo: A netről nem tudod megállapítani ki semmirekellő, ki nem. Ez csak a valóságban látható.
Clavigo
@division: Shikarival kapcsolatban nincsenek kétségeim...
division
@Clavigo: Gyalázzuk egymást itt annyiszor, miközben senkiről nem tudni az igazat. Semmi értelme, mégis ez megy. Én ismerek itt olyan embert személyesen, akiről ha tudnák valóban kicsoda, a kardjukba dőlnének az utálói:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.