HA VALAKI ÉRT HOZZÁ, AZ Ő!!! =)) Magyarországon mára teljesen szétzilálták az adórendszert, abszolút államfüggő lett. Jelenleg ötvenötfajta adó létezik - mondta Kupa Mihály, az Antall-kormány egykori pénzügyminisztere, az 1988-as adóreform szellemi "atyja" a 24.hu-nak adott interjúban.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Az EU pénze nélkül sehol se lenne ez az “erős “ Európa motorja nevű ország ! Így kell a csődöt is sikerként kommunikálni gazdasági hulla rablók ! CSörgősipkás Kuszaszem unortodox kóklernek a működése tökéletesen analóg a főnökéével. Mindkettő szélhámos gazember. Mí köszönni valónk van nekünk? A 35 eurós családi pótlék, a 75 eurós minimál nyugdíj, a 450 eurós átlag nyugdíj, a 600 eurós nettó átlag fizetés? Ezeket köszönjük meg és rebegjünk hála imát? A lónak a faszát!
Eladott Ország
Az ország pont annyira áll a saját lábán, mint amennyire Orbán Ráhel, vagy férje, Tiborcz István áll a sajátján. Miközben habzó szájjal támadjuk az uniós intézményeket – tudva, hogy az unió keze meg van kötve velünk szemben – addig a gazdaságunk motorját pont az ő forrásaik adják. Az uniós pénzek voltak azok, amelyek felhasználásával kiépülhetett a NER rendszere. Az uniós pénzeknek köszönhető Mészáros Lőrinc csodás meggazdagodása, valamint egy teljes oligarcha hálózat kiépülése. A Magyarország számára utalt több ezer milliárd forint egy történelmi esély volt számunkra, hogy valóban újraépítsük az országot a szovjet megszállást követően. Egy esély a nyugathoz való felzárkózásra. Ezzel azonban a magyar kormány visszaélt és a pénz nagy részét sikerrel vagy ellopta, vagy elherdálta. Látszatintézkedésekre, soha meg nem térülő beruházásokra költötte azt a sok ezer milliárdot, amelyből egy jövőt lehetett volna felépíteni. Az Unió pénze nélkül nem maradna más, mint a megszámlálatlan üres stadion, az értelmetlen tanösvények és kilátók sokasága, miközben az építkezések és fejlesztések szinte teljes mértékben leállnának. Nem lehetne pozitív GDP mutatókkal hencegni és nem lehetne karácsonyi Erzsébet-utalványokat osztogatni a nyugdíjasoknak, ugyanis nem lenne miből. Nincsenek itt saját lábak, sem önmagától működő gazdaság, melyet olyannyira szeretnénk. Egy lélegeztetőgépre kötött, élet és halál között lévő Magyarország van, melynek életben maradását Brüsszel finanszírozza. A kérdés már csak az, meddig. A számla ugyanis egyre magasabb, a betegség pedig egyre jobban elhatalmasodik. Rákosiék visszautasították a Marshall segélyt, a csúti cigány és bandája pedig ellopták simán. Emlékeztetnék arra, hogy a mocskos banda 2010-ben leállította az uniós pályázatokat 2012-ben indították újra a haverok pályázataival. Ebből lett 2012-ben -1,6%os növekedés, azaz 1,6%os csökkenés. Lásd: ec.europa.eu/eurostat/tgm/table.do?tab=table&init=1&plugin=1&language=en&pcode=tec00115

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.