Bárki jelentkezhet összeírónak az idei Agrárcenzusra. A Központi Statisztikai Hivatal az adatfelvételhez egy tabletet is ad a mebízási szerződést kapó kitöltőbiztosoknak. Az idén veszik fel a 2020. évi Agrárcenzus (AC2020) adatait: az összeírás az ország valamennyi települését, összesen 750 ezer címet érint. A KSH pedig embereket keres, akik kikérdézik az érintetteket.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez azért jelenthet valamit

A KSH összeíró biztosokat keres

Nem még nem a népesség-számlálás az majd talán jövőre lesz. Ez „Az idén veszik fel a 2020. évi Agrárcenzus (AC2020) adatait: az összeírás az ország valamennyi települését, összesen 750 ezer címet érint. A KSH pedig embereket keres, akik kikérdézik az érintetteket.”.
Nem is lenne ebben semmi különös, azonban az erről szóló hír tartalmaz egy oldalvágást: „A kiválasztottakat megbízói szerződéssel foglalkoztatják az Agrárcenzusban. Idén áprilisban értesítik a szerencsés jelentkezőket. Nem próbálkozhat mindenki: külön figyelmeztetnek, hogy a jogi szabályozó környezet nem teszi lehetővé korbetöltött öregségi nyugdíjasok foglalkoztatását.” =))
Na arra kíváncsi leszek, hogy ha és amennyiben – pedig már miért is ne – ez a jogi szabályozó környezet vonatkozik a népesség-számlálásra is, ki fogja megcsinálni nekik??? =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.