A mindennapi bevásárlásaink során jóval nagyobb drágulást tapasztalhatunk, mint a hivatalos inflációs adat - mutattuk meg az elmúlt hónapokban többször is. A januári áremelkedési ütem kellemetlen meglepetést okozott, hiszen a 4,7%-os pénzromlás ütem sokéves csúcsot jelent. Ezzel párhuzamosan pedig tovább emelkedett az étkezési célú vásárlások árnövekedési üteme is: az év elején az étkezési árindex már 8,3%-on járt.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
persze tegyük hozzá, hogy a derék KSH ennyit vall be (a minap a kávé olcsóbb lett blődlivel szórakoztatták a zembereket) a valóság ennél sokkal nagyobb!!
Ami pedig a mobilokat illeti, egy példa: kb. egy éve cseréltem, az a készülék most 6%-al olcsóbban kapható, egy hasonló beállású mai telcsi kb. 20%-al drágább!!! =))
fahrenheit451
Az élelmiszereknél átlagban 8,3% !!!
Mennyit emeltek a nyugdíjasoknak? Hol van itt az inflációkövetés? Már megint nem tartják be a saját törvényeiket sem!
A hanyatló nyugaton meg még a 2%-ot sem éri el?
Kit butítanak a fideszesek?
Ki hagyja magát butítani az alul kisnyilas gatya, felül vörös mellény, rajta pedofil keresztény papokat rejtegető kitűzőt viselőktől?
Nessy
@RonaGyuri: Már megnyugtattak, csak "úgy érezzük", hogy minden drágább naponta!
solidedge
Tállai mondta hogy nem baj a nagy áremelkedés mert a Fidesz segített a devizahiteleseknek. És ez az ember országgyűlési képviselő. Mióta feltétel a képviselőséghez hogy hülyének kell lenni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.