Nem a pénzhiány a gond, műszaki akadály miatt mondtak le a metrókocsik légkondicionálásáról - legalábbis egyelőre. Hat- tízmilliárd forintba kerülne összesen 3-as metró felújított szerelvényeinek klimatizálása; erre lenne és lesz is pénz, abban a pillanatban, hogy elhárítjuk a munka műszaki akadályait – mondta el szerdán Karácsony Gergely. El sem bírnák a légkondi súlyát

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na ez az amit a kormány-média fogyasztói sohasem fognak megtudni

Az M3-as saga újabb állomása

A derék matyar média csak részben számolt be a dologról. Pontosabban a kormány & pribékjei szempontjából. Akik azonnal ajvékolni kezdtek, hogy ez a mocsok alkalmatlan Geri még ezt az ígéretét sem tartja be. Nem igazán foglakoztak azzal, hogy a helyzetez ők hozták létre.
Nos ami azt illeti ettől még sok mindenről lehet szó, de hic & nunc a M3-ról, pontosabban a felújításról, még pontosabban Tarlósék nagy bulijáról (pl. a lényegesen olcsóbb, de világszínvonalú szállítót mondvacsinált ürügyekkel kizárták) a szerelvények csodás beszerzéséről, illetve annak egy következményéről. Mint tudjuk azt is mondták, hogy még a végén étkező kocsit is akar a mocsok nép!!!
Nos a kampányban az új főpolgi azt ígérte, hogy azon lesz, hogy mielőbb legyen légkondi. A minap kénytelen volt bejelenteni, hogy erre sajnos egyelőre nincs mód. Na erre lett hadd el had a teljes média nekiugrott. Sőt derék fityesznyikek még látványos tüntetést is szerveztek, na jó büfé-kocsiról nem értekeztek! =))
Erre most derül ki, hogy ezek a derék emberek csak a dolog első felét ragadták ki: a helyzet az, hogy hat- tízmilliárd forintba kerülne összesen 3-as metró felújított szerelvényeinek klimatizálása; erre ha nem is könnye, de lesz is pénz! De majd csak akkor, ha elhárítják a munka műszaki akadályait!
Ami nem áll jól, mint mondta:
„Jelenleg szinte lehetetlennek tűnik a Metrowagonmash által felújítás címén újragyártott metrókocsik légkondival való felszerelése, az orosz vagonok ugyanis el sem bírnák a klímagép súlyát.”!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.