Pedig a friss országjelentés jócskán megfogalmaz kritikát is, például ami a korrupciót és a közbeszerzéseket illeti. Habár a makrogazdasági mutatók alakulása rövidtávon valóban reménykeltő, az ország versenyképességének hosszútávú javulását több tényező is hátráltatja. Például a magas szintű…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem csak idegen nyelvű szövegértés a gond

Komoly igen komoly értelmezési gondok vannak ártunk és qurmányunk olvasatával

Mottó:
EB: „Magyarországon a „korrupció továbbra is aggodalomra”
ad okot, a közbeszerzések körében pedig különösen
„jelentős korrupciós kockázatokat” lehet tapasztalni.”

Pontosabban igencsak szelektív módon olvasgatták az EB legfrissebb jelentését. Nyugodtan tegyük hozzá: is. Egyfelől a régebbi jelentésekkel is így voltak, másfelől mindennek így vannak, amiben akár a legkisebb kritikai elem is szerepel. S ez még a jobbik eset, hogy Murphy-t játszanak: minden olyan adat, tény vagy megállapítás, ami kritikát fogalmaz meg az mint lényegtelen elhanyagolgató, sőt figyelmen kívül hagyandó. Gyakorta – ha már nem lehet tagadni a durva hibákat – a kritikákat politikai támadásnak bosszúnak vagy irigységnek akarják beállítani. A birkák meg bégetnek lelkesen! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.