A legutóbbi Windows frissítések ótaokan szenvednek a kékhaláltól. A legjobb megoldás az, ha törli a KB45440673-as frissítést.

Használhatatlanná teszi a gépet egy új Windows-frissités

Fotó: Wallpaperaccess.com

Folyamatosan nő a jelentések szerint azoknak a száma, akiknek a Windows legutóbbi frissítése, a KB4540673 kékhalált okozt. A március 10-én kiadott javítási csomagnak elvileg több biztonsági hibát kellett volna orvosolnia.

A legtöbben a véletlenszerű összeomlásra panaszkodnak, de felhasználói profillal kapcsolatos hibák is visszatértek másoknál – írja a PC World az esetről.

A legjobb megoldás az, ha törli a KB45440673-as frissítést. Ezt a Gépházon keresztül, a Frissítés és biztonság menüpontban lehet megtenni, a Windows Update fül frissítései előzményei alatt – javasolja a portál, amely szerint a rendszervisszaállítása egy korábbi pontra is segíthet.

A Microsoftnak nincs szerencséje az utóbbi egy évben a Windows 10-frissítésekkel, sorra derült ki, hogy fontos funkciókat tesznek használhatatlanná a javítások.

Napi.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Most erre mit mondjak...otthon,ha valaki nem gamer...akkor meg is érdemli hogy szenvedjen a vinfossal!!! Kíváncsian várnám azt a tevékenységet/gamerek ne írjanak/ amit otthoni felhasználóként csak a redmondi rendszerrel lehet elvégezni!!!???
Peller Anikó
A legnagyobb disznóság az, hogy nem is lehet letiltani a frissítéseket. Tolakszik követelőzve és legfeljebb egy hónapra lehet felfüggeszteni. Erőszakos gecik kéretlenül belepiszkálnak a gépekbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.