A STORY IS ELKÉPESZTŐ, NO DE AZ ÉRVELÉS!!! A Donald Trump amerikai elnök által folytatott Kína-ellenes stratégiának esett áldozatul egy kulcsfontosságú amerikai járványügyi szakértői poszt Pekingben még tavaly júliusban és ez hozzájárult ahhoz, hogy maga az Egyesült Államok és sok más ország is csak későn ismerte fel a koronavírus veszélyeit a kínaiak elhallgató stratégiája mellett – mutatott rá hosszú, négy illetékes forrással megtámogatott anyagában a Reuters. A most kiszivárgott információk egészen más megvilágításba helyezik a Vuhanból elszabadult, most már az Egyesült Államokban is drámai felfutást okozó koronavírus terjedését ahhoz képest, hogy az amerikaiak csak a kínaiakra akarják kenni az egészet.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Már magában story – ha igaz – is elképesztő,

azonban az elmesélés és főleg az érvelés még ezen is túltesz

Kis túlzással nyugodtan mondhatjuk Trump-tól minden kitelik – bár az az igazság, hogy ezt mi innen Orbániából inkább ne firtassuk -, akár lehet is abban ráció, hogy „A Donald Trump amerikai elnök által folytatott Kína-ellenes stratégiának esett áldozatul egy kulcsfontosságú amerikai járványügyi szakértői poszt Pekingben ”.
A story-nak érdekes mellékízt ad, hogy – bár a Reuters-re hivatkozva – az egész az aljazeera.com –tól indult ki. S az sem nagyon hitelt érdemlő, hogy slágfertig asszonyság neve valahogy csak ezen „hír” kapcsán fordul elő.
Azonban ettől ez még igaz is lehet, de az ebből levont és/vagy hozzáfűzött érvelés az egyenesen felháborító:
„ha ott lett volna az amerikai CDC-s szakember, akkor sokkal hamarabb kiderülhettek volna a bajok a világ számára, mert elérhette volna, hogy a kínaiak ne az elhallgatási stratégiát válasszák ”! =))
karma1
Hat persze, hogy a kinaiaknak valamit kellett lepniuk a vitorlashaju 25 %-os buntetovamjara - de olyan dologgal, ami alapjaiban rengeti meg a vilag gazdasagat, amit mar amugyis uraltak a kinaiak, de ez egy jobb otlet volt. Mestersegesen gyartott virusrol van szo, aminek nagy valoszinuseggel a vakcinaja is megvan, de azt csak a kinaiak alkalmazzak most, hogy a sajat orszagukban megvedjek asajat betegeiket,. Kina oriasi piacokat vesztett a vitorlashaju miatt - es ez oriasi bajt okozott nekik otthon. Nem veletlenul vetettek be - sikerrel tettek! A kinai elnok a toluk megszokott katonas szigorral siman bealdozott parszaz kinait, - tudta, hogy ot senki se fogja szamonkerni - aztan az ottani katonas szigorral meg is allitotta az epidemiat - na meg valoszinu hogy a mar letezo vakcinaval is. Mire Amerika, az EU es meg egy csomo mas azsiai orszag teljesen padlora kerult, es a gazdasagaik egymas utan huzzak le a rollot, addig Kina mar talpon is van, es kozolte mindenkivel, hogy barmit barmilyen mennyisegben azonnal tudnak szallitani BARKINEK. Igy persze majd az arat is ok szabjak meg, es ebbol a kinai gazdasag ujra vezeto szerephez jut. Fogjuk mi meg latni, hogy trump arucikkekert kuncsorog Kinaban. Addig is erdemes megnezni ezt a kis videot. David Icke www.youtube.com/watch?v=uWcVxssAs2ghttps://www.youtube.com/watch?v=uWcVxssAs2g
levarosbukta
@karma1: Ha ez igaz lenne, a kínaiak már rég bizniszelnének a méregdrága vakcinával.
karma1
@levarosbukta: Nem tudhatod, hogy "odafont" mi tortenik... Egy biztos: nekik van eleg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.