AZ ELVEK MÉG SZÉPEK IS LENNÉNEK A csütörtöki Magyar Közlönyben jelent meg a kormány rendelete, ami felhatalmazást ad a kabinetnek, hogy a költségvetés tartalékait másképp költhesse el. Mindez nem hétköznapi, de várható lépés volt a koronavírus-járvány kezelése érdekében.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az elvek még akár szépek is lehetnének,

sajnos a tények makacsok: ártunk és qurmányunk gyakorlata nagyon mást mutat

A csütörtöki Magyar Közlönyben jelent meg az a kormány 69/2020. (III. 26.) Korm. sz. rendelete, ami felhatalmazást ad a kabinetnek, hogy a költségvetés tartalékait másképp költhesse el. Az indoklás szerint „az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzetben a költségvetési tartalékok felhasználására vonatkozó eltérő szabályokról”!
Nos a dolog akár jogosnak is tekinthető, sőt azt kell mondjam igencsak logikus. nagyon nagy kár – ahogy azt a hónap első felében hozott intézkedések is mutatják: nagyjából 30 milliárdot mozgattak meg, amiből 2 jutott az egészségügynek -, hogy az „érdekében” kifejezés az adott contextusban – másban persze releváns, pl. Orbánék meggazdagodása – parasztvakítás, csak ürügy, sőt gyakorta üres hivatkozás! =))
tudode
Nem nagy ügy, mert az óta mióta megvalósult őfélesége ki tudja hányadik álma a RENDELETI KÖLTSÉGVETÉS, mely szerint
.
www.google.com/search?q=megval%C3%B3sult+orb%C3%A1n+%C3%A1lma+a+k%C3%B6lts%C3%A9gvet%C3%A9s&oq=Megval%C3%B3&aqs=chrome.1.69i57j35i39l2j0l5.8899j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Az óta, azaz 2016 óta a jó ég tudja, hogy a klf. programoknak nevezett, pl. Hungary Help-pel ki tudja hány ezer milliárdot mosogatnak a tengerek is víztisztító és egyéb címen, miközben az egészségügy fogyókúrán élDÖGÉLT!
.
www.google.com/search?q=orb%C3%A1n+z%C3%B6ld+foki+szigetek&oq=Orb%C3%A1n+Z%C3%B6l&aqs=chrome.3.69i57j0l7.12152j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Minden nagyon szép, jó lenne, ha őfőméltósága nem vesztette volna el a tisztességét, már rövid gatyás korában!
Kookas
idáig is arra költötték ami a fürjnek eszébe jutott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.