Kínában ennyi mobil-előfizetést mondtak le a koronavírus miatt, de ez nem azt jelenti, hogy ennyien haltak volna meg.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Ebbe én most inkább nem gondolok bele. Mindenesetre miért mondana le bárki a mobilelőfizetéséről éppen egy járvány alatt, amikor a telefon kapcsolat a külvilággal? Egyéni indok ugyan lehetséges, de 21 millió?

És ömlik a kínai áru a világ minden tájára.
Yoda69
Logikatlan. Aki meghal, az nem mondja le az elofizeteset. Az megszunik magatol egy ido utan.
Zsopiale
Az nem tudom milyen ehet... Fogják a hullát, bekenik valami szag szigetelő réteggel, kisminkelik, felöltöztetik szépen, rászerelnek valami mechanikát és mozgatják, mintha élné az életét tovább? Tehát hogy lehet egy halottat eltitkolni, álcázni?
Vagy esetleg netán csak fogalmazásgátlós kolléga írta és ezek eltitkolt ADATOK halottakról..?
Nyírfa
@Yoda69: Gondolom, ha a hír igaz, a hozzátartozók. Vagy megszűnt. De tényleg szerencsétlenül van tálalva.
creativehun
@Zsopiale: Gondolom eltitkolt alatt azt értik,hogy a Kínai állam ezeket nem ismerte el...tudod...olyan ez mint nálunk melóhelyen ahol 1 műszakban össze van zárva 250-300 ember..és védőruhás emntősök elvisznek minden nap embereket. Aztán amikor rákérdezel,hogy ezekkel mi is van?? Akkor azt a kitérő választ kapod,hogy..ááá...karanténban vannak de semmi bajuk ...csak nem akartak dolgozni. Döntsd el..igaz vagy sem??? Soha nem tudod meg..mert ha kiderülne az igazság leállna a termelés és senki nem menne be dolgozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.