Rövidített munkavégzésre kényszerült cégeknél az állam 3 hónapra, 70 százalékban átvállalja munkavállalók kieső bérét, de ennek feltételei lehetnek Palkovics László innovációs és technológiai miniszter keddi bejelentése szerint. Úgy fest nem változtatnak a fejlett világ legszűkmarkúbb munkanélküli-segélyezési rendszerén sem. A bejelentéssel kapcsolatban szakszervezeti, ellenzéki és tanácsadói reakciókat gyűjtöttünk egybe.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@RonaGyuri: Ebben mi volt a hazugság? Na mindegy, nem is érdekes, te alpári díjas matematikus.
RonaGyuri
@division: te szemét ócska HAZUG tróger megint ideparancsoltak, hogy beleugass???
division
@RonaGyuri: Tudom, hogy élvezed, csak azért:-)
vacsi
Azok, akik saját lakásban laknak, "be tudják gombolni a kabátot" - ahogy mondták a régiek. Akik meg albérletben, azok el tudnak menni mezőgazdasági munkára, vidékre, ahol szállást biztosítanak, vagy az albérlet is nagyságrendekkel kisebb kiadás. Most nem a pénzszórásnak van a helye, hanem a veszélyhelyzet elleni küzdelemhez kell a pénz. És, nagyon sokan elmehetnek az egészségügyben dolgozni, ott most minden emberre szükség van... Nyivákolásnak most nincs helye!
csipetke
Az orbáni "gigantikus" mentőcsomagjának első mondata.-a turizmus esetében mindenféle adózást eltörölnek dec.31-ig. Ezenfelül gondolom,egy szabadszemmel jól látható összeggel is megtolják.És kié a magyar turizmus nagyrésze,a szállodákkal,és a hozzátartozó létesítményekkel?Pénztáros lölőé,orbán rühelkéé,és párjáé,a nemzeti töklámpás vejkóé,akinek sundám-bundám műemlék-kastélyokat is átjátszottak,és már szállodákká lettek átalakítva.Na,elsősorban ezek lesznek megsegítve.Akik elvesztették a munkájukat,azoknak meg azt üzente a kormány,hogy igyekezzenek másik munkát találni.Azok,akik a sokszorosan túlárazott közbeszerzéseken gazdagodtak milliárdosra,orbán csókosai,pénztáros lölő,tiborc,garancsi,és a többiek,ők most fizessenek különadót.A rengeteg közpénzből,amit pofátlan módon szereztek,most csengessenek vissza
jesz
Parragh megmondta, fingjuk sincs, mi lesz az út szélén álldogáló emberekkel...

Ilyent mondani nagy hiba, Parragh mehet vidékre napszámosnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.