Az, hogy most nehezebb időszak jön, a kormány szerint nem a beruházás ellen, hanem mellette szóló érv. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes múlt héten nyújtott be egy törvénymódosítást, ami tíz évre titkosítaná Magyarország történetének legnagyobb vasúti beruházásának szerződéseit. A KDNP-s politikus ezt azzal indokolta, hogy a Budapest-Belgrád vasútvonal felújítása kiemelkedően fontos közérdek, ami nem tűr halasztást. A kínai hitelből finanszírozott beruházás kivitelezését Mészáros Lőrinc cége nyerte konzorciumban.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Innen etetik most a pondrókat. Látjuk és a világ is látja mit műveltek..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Hogy a pékfaszába ne érné meg ez az 1700milliárdos beruházás. Csupa haszon, hisz kiemelkedően fontos közérdek.
Ronin2
Nagyon megdobja az árakat az a sok alagút,ami a nyomvonalon épül.
Meg az a rengeteg híd!
A vírus ellen meg védekezzenek azok a kínaiak,akik finanszírozzák ezt az egész, a pórnépet hetediziglen eladósító látszatberuházást.
Na ,de komolyan:- volt már olyan beruházás ezeknek a surmóknak a részéről,ami a köznép javát szolgálná?
Ijedtemben egy sem jut eszembe/ vagy hová/:D
Clavigo
Szegedet elkerüli...:):) ??? " Renitens " város...De majd megtanulják azok is,,hogy hova kell szavazni..
nezelodo
Jaj Istenem, minek ez a kicsinyesség, ha Rákosinak lehetett egy hídverő Gerője, miért ne lehetne Orbánnak egy vasútépítő Lölője?
nezelodo
@Qqberci: Ha a Lölönek annyi sütnivalója lenne,és ki is mutatná egyszer, mint a Simlicska, lehet, hogy csak a kopott szerszámos ládája maradna, pár csapgumival, egy törött csőfogóval és egy kis kóccal az alján.
Lehet, hogy a báránykáknak fel sem tűnt, hogy a Lajosnak két hét alatt ugrott a Lajta-hansági ÁG, a Sárvári ÁG, ("amiket szocik loptak el"), a Közgép, és még ki tudja mi minden, és átvándorolt a Lölöhöz, még egy nyamvadt Alkotóház sem maradt neki, csak a kecskefarm.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.