A járványhelyzet hatására jelentősen megugrott a Facebookot napi szinten látogatók száma, így aztán a közösségi oldal által termett profit is sosem látott magasságokban szárnyalt az idei első negyedévben. A második negyedév kiszámíthatatlanságától viszont annyira tart a vállalat, hogy inkább nem is bocsátkozik becslésekbe.

A járvány jelentősen növelte a Facebook látogatottságát

Három hónap alatt 77 millióval lettek többen a világon azok, akik naponta használják a Facebookot – derül ki a vállalat szerda éjjel közzétett jelentéséből. Az éves növekedés 172 milliós volt.

Hogy a második negyedév már nem lesz ilyen rózsás, az szinte biztos. Így aztán a Facebook – szokásával ellentétben – nem is tett pontos előrejelzést. Csak arról tájékoztatott, hogy áprilisban már jelentős visszaesést tapasztaltak a rendszerében megjelent hirdetések számában, ráadásul a hirdetési felületekért folyó verseny lanyhulásával ez a kevesebb hirdetés is olcsóbb egységáron került a közösségi oldalra. Hogy mi fog történni májusban és júniusban, arról pedig persze a Facebooknál sem tud senki semmi biztosan.

(hvg.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
A kijárási korlátozás utáni napokban egy rádió műsorvezetője megkérdezte a betelefonáló hölgyet: -hogy viseli az állandó otthonlétet?
-még nem tudom...de ha vége ennek a bezártságnak, akkorra kiderül, vagy elválok, vagy terhes leszek..

Ma reggeli hír: Kínában az elsőnek lezárt városban feloldották a kijárási tilalmat...soha nem látott mennyiségű válókeresetet nyújtottak be a hatósághoz..

A fészbúk nem mindenható...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.