A koronavírus-járvány a kormányközeli cégeket sem kíméli, az pedig nem meglepő, hogy Orbán Viktor gyorsan a mentésükre siet: a következő hónapokban több százmilliárd forintnyi közbeszerzéssel és pályázattal vigasztalódhatnak a kormányfőhöz legközelebb álló üzletemberek.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
sőt a talicskát egy-két számmal nagyobbra cserélték és motorizálták! =))
csipetke
Ezzel szemben azt mondta viktorovics,hogy aki elvesztette a munkáját,igyekezzen másikat találni.Nálunk a munkakeresési segély is csak 3 hónap,asszem Európában a legkevesebb. Lengyelországban 6 hónap,Romániában 12 hónap,Csehországban 5 hónap.Azt mondta orbán,hogy 3 hónap múlva mindenkinek lesz munkája.A közgazdászok,szakemberek azt mondják,hogy erre igencsak kíváncsiak,mert ígért már orbán sokmindent,legfeljebb nem tartja be,ahogy ez már sokmindennel megtörtént,de ez a nagyotmondás most mindent visz.Valamelyik főpolgármester-helyettes nyilatkozta,hogy akinek 3 hónapon belül nem ad munkát orbán,juttassa el hozzá a nevét,címét,hogy odatehesse orbán asztalára.Ezzel szemben a strómanjait,oligarcháit most is tolja orbán ezerrel,mert pl a Balatonon olyan rohadt fontos most egy jacht-kikötő,és a többi haszontalan,halasztható látványberuházás
kereső
Kommentár nélkül:
„Tanácsadás a koronavírus okozta károk mérséklésére” – ezzel az apropóval tett közzé közbeszerzési felhívást nyolc, a hazai idegenforgalomban elvben érintett állami cég. Nem kis pénz a tét: nettó 5 milliárd forintról szól az uniós közbeszerzési közlönyben megjelent nyílt tenderfelhívás. Ennyi pénzt hívhat majd le a nyertes két és fél év alatt. A szolgáltatásra ácsingózó cégek kötődése az Orbán-kormányhoz és a NER-közeli cégekhez nem titok – a többi között az Orbán Ráchel által oly nagyon kedvelt divatágazat reprezentánsaként, az egyik tendermeghirdető a Magyar Divat & Design Ügynökség Nonprofit Zrt."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.