Ha valaki korlátlan felhatalmazást szavaz meg magának korlátlan időre, akkor korlátlan felelősséget is kell vállalnia a döntéseiért. A kormány így járt a járvánnyal kapcsolatban, ezért most megnézzük, hogy felelőssége teljes tudatában vajon milyen munkát végzett. Tényleg kiemelkedően eredményes volt…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egyedülállónak egyedül álló,

persze nem úgy és nem abban az éttelemben, ahogy ezt ártunk és qurmányunk nyomatja

A civiscity.blog „Tényleg Európában egyedülálló a magyar járványkezelés sikere?” címmel vizsgálódik a fenti orbáni kijelentés valóságtartalmán.
Túltéve magunkat Orbán szokásos a világtól és az igazságtól elvonatkoztató értékrendje, valamint a megszokott bugyuta és idétlen matyarkodás egyértelmű jelein, sőt a szerző alapos elemzésén is érdemes szemlélnünk a tényeket. Ártunk és qurmányunk tetteit és nem tetteit és összevetni a propaganda dumákkal. Ennek alapján egyértelműen rögzíthetjük, hogy ebben is hozták a formájukat. Bár a legtöbb ország vezetése kisebb nagyobb mértékben vádolható nem kellő hatékonysággal, de az európai polgári kultúra előírásait és az alapvető jogokat a legkeményebb időszakokban sem sértették meg. S az intézkedéseik mögött a legnagyobb rosszindulat mellett sem látszanak sanda szándékok.
Szembe a hazai tényekkel, ahol a tettek és a nem tettek legfontosabb mozgatórugója:
a politikai és anyagi haszonszerzés,
az emberi jogok lábbal tiprása,
az emberek megfélemlítése,
és persze a gátlástalan lopás és hazudozás!
Nos ebben valóban egyedülállóak vagyunk Európában! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.