BÜSZKÉLKEDÜNK A HAZAÁRULÁSSAL??? A Knorr-Bremse szállíthatja a pneumatikus fékrendszereket annak az 1300 vasúti személykocsinak, amelyeket a Transmashholding International épít az Egyiptomi Nemzeti Vasutaknak – jelentette be a németországi központú vállalat. A különféle komfortfokozatú, óránként legfeljebb 140 kilométeres sebességre képes vagonok közül az elsők, amelyeket 2018 szeptemberében rendeltek meg, a tervek szerint az év harmadik negyedévében állnak forgalomba Egyiptomban …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A büszkeség trágya,

Hogy a párt központi napilapja pofátlanul hazudik; kitalál mocskolódásokat és elhallgat tényeket az egy dolog

azonban ez az irkodmány még tőlük is sok(k): „Sivatagálló személyvagonokat gyártunk Egyiptomnak”. – harsogja a cikk címe. Ami már azért is mókás, mert – ahogy az a cikkben is olvasható – ez az első személy igencsak pikánsra sikeredett. Lévén az orosz Transmashholding gyártja és szállítja ezeket a sivatagálló vasúti személykocsikat! Mindössze arról van szó, hogy „Az 1300 vagonhoz a Knorr-Bremse gyártja a fékrendszereket”. S ebben a projektben a magyarországi gyáraik is bekapcsolódtak! =))
Hogy mi ebben a rendkívüli? Oh az a tény ,amir a derék szerző elfelejtett megemlíteni: „Ezt a beruházást eredetileg a magyar Ganz vezette konzorcium nyerte el. ”, de a Külgazdasági és Külügyminisztérium irányítása alá tartozó Eximbank kormányzatin utasításokra a Ganz orosz versenytársa, a Transmashholding (TMH) –nak játszotta át a szerződést! =))
Ráadásul a napokban derült ki, hogy bár a gyártásban a hazai igencsak nyomokban érzékelhető, de számos NER-potentát igencsak jól keres az üzleten: pl. Habony Árpád és Szalay-Bobrovniczky Kristóf, valamint jól-ismert baráti körük jelentős szerepeket kaptak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.