Az elmúlt 30 évben soha nem volt olyan alacsony mértékű magyar milliárdosok vagyonkivitele, mint 2020-ban – állítja elemzésében a Blochamps Capital privátbanki szolgáltató. Éves szinten 100 milliárd forintnál is kevesebb privát pénzt áramoltat át a határokon a gazdasági elit. Ez az összeg a csúcson, 2012-ben megközelíthette a 400 milliárd forintot is.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
persze ezek a legális pénzek; az "eleink" kisíbolásai sokkal nagyobbak! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: A lehorgonyozott sarok-pont

Mityuka, ha némi késéssel is, de elővezeti a héten a 21-es pocak-csapkodása produktumát

Mint ismert ártunk és qurmányunk egyik dilinyós baromsága az első félévben elfogadott költségvetés. Ahogy azt a történelemben és a földrajzban megszoktuk, itt sem zavarják őket a tények, annál is inkább mert ilyenkor még valódi becslések sem léteznek. Erre jön az idei év, amikor még sokkal bizonytalanabb a világ, s benne kiemelten a gazdaság.
Mint tudjuk „A kormány szerint a költségvetés korai elfogadása mellett: az szól, hogy az elfogadott tervek horgonyként, igazodási pontként szolgálhatnak a gazdaság szereplői számára.”!
Nos nem értékelve a dolog közgazdasági bornírtságát csak megjegyzem, hogy azért ebben van valami. A tákolmánynak valóban van egy sarokpont-szilárdságú eleme: a nyugdíjemelés mértéke! Azon ha cigány-gyerekek potyognak is az égből, akkor sem változtatnak! =))
Gyütt Mönt
@RonaGyuri: viszont a cenzor támogatja a kurvák hirdetéseit.
ElizabethVU77
Моst vеttem szеxi fehéгnеműt.
Акaгom látni? Látogasson el а webhelyre - ki​​s​sia​​.cl​ub
CarolUE88
Ide kегеsек egу idegеt!
Кészеn áll a kísérlеtеkгe!
----
k­­i­s­s­­t­o­k­.­­c­o­­m

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.