VÖ. AZ EMELÉS ELMARADÁSA A NYUGDÍJAS KOSÁRTÓL ÉS A SVÁJCI INDEXTŐL!!! =)) A jövő évi költségvetés szerint a nyugdíjasok többször is számíthatnak egy kis plusz pénzecskére állam bácsitól - ahogy az átkosban mondták, ez már a 2022-es tavaszi parlamenti választások előtti "hangulatjavító intézkedések" része lehet.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Még kompenzációnak is kevés

avagy a pénzosztás Orbán módra

„ A jövő évi költségvetés szerint a nyugdíjasok többször is számíthatnak egy kis plusz pénzecskére állam bácsitól” – lekendezik a derék matyar média. Sőt még viszonylag normálisabb portálok is ilyen címeket adtak: „Nagy pénzek tiszt a kormány a nuggereknek”.
Sorra veszik, hogy mit ígér ártunk és qurmányunk a költségvetésben, ha betartják. Egy biztos - mert ehhez ragaszkodni szoktak – a 21-es emelés – a tényektől teljesen függetlenül – 3% lesz!!! =))
Ehhez hozzáadják az állítólagos egy hetet és a remélt prémiumot.
Nos – nem fogalakozva a tényleges árszínvonallal, kizárólag a KSH adataira (akik szerint áprilisban nem érte le a 2,5%-ot az infláció és alig 2/3 volt a márciusinak!!!) támaszkodva – a nyugdíjas –kosár és a svájci-index használatának hiánya ennek a hatalmas ajándék-összegnek mintegy bő másfélszeresét veszi ki a nuggerek zsebéből!!! =))
Kapanyél
Ügyesek ezök a fijjug! a tervezetbe beleírják a nyögdíjjal egy kalap alá eső ellátásokat is, aztán a végeredménybű mög kifelejtik!
csipetke
Milyen pénzosztás?Ha a fidesz pénzt oszt,azzal pénztáros lölő,a nemzeti töklámpás vejkó,garancsi,és a többi haver jár jól.A nyugdíjasoknak odavetnek némi koncot,de most azt is csak jövőre,hiszen közelednek a választások. Az árak viszont most szaladtak az égig,de orbánt hol érdekli,hogy a nyugdíjas miből fizet rezsit,vagy miből váltja ki a gyógyszerét.Eddig is lesz@rta,úgy tűnik,eztán is így lesz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.