Elkészült a 2021-es költségvetés tervezete; az EU több száz milliárd euróval kezelné a válságot; a Budapest Bank is beszáll az alakuló szuperbankba. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója. Ugyan nehéz még bármit is előre jelezni arról, hogy mi vár a gazdaságra jövőre, a kormány azonban elkészítette a 2021-es költségvetés tervezetét. E szerint arra számítanak, hogy 4,8 százalékkal nőhet a magyar gazdaság 2020-hoz képest, az infláció pedig 3 százalékos lehet. Az oktatás 80, az egészségügy 186 milliárd forinttal kaphat többet, mint idén. Ha bejön a kormány terve, akkor jövőre járhat nyugdíjprémium is, idén nem. Kormánypropagandára mindenesetre ugyanannyi pénz jut jövőre, mint idén.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy nem kellően átgondolt kérdés

a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója margójára

A portál ma reggel is szokás szerint közreadja heti összefoglalóját. S ahogy az lenni szokott az egyes témákhoz kérdéseket tesznek fel az olvasóknak.
A „az Európai Bizottság nagyszabású tervvel állt elő: 750 milliárd euró értékben vesz fel hitelt, hogy abból finanszírozza a válságkezelést.” és „Magyarország 6,63 milliárd euróra, azaz nagyjából 2320 milliárd forintra lenne jogosult a bizottság elsődleges kalkulációja szerint” témához ez így néz ki:
„Mi lesz ebből a tervből?
Az űrlap teteje
Nem hagyjuk, hogy az EU diktáljon, mennyi pénzt akar adni.
Széttöredezik az egyeztetéseken.
Megvalósítják, és működni fog a válságkezelés.
Tartózkodom, csak az eredményeket mutasd!
Az űrlap alja


Nos a kérdés így nem korrekt, mert a legtöbb realitással rendelkező válasz kimaradt: Megkapjuk a pénzt, sőt leget kicsit többet, de Orbánék ezt is ellopják!! =))
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
kissé felnőttem
error az oldalon percenként 8 csoki van az emberre állitva na kezdődik a személyes téma?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.