Orbán Viktor miniszterelnök pénteken jelentette be, hogy nemzeti konzultációt szerveznek a koronavírus okozta válság kezeléséről, eközben viszont az Európai Bizottság arra kíváncsi, hogy mi legyen az EU-források országokon átívelő felhasználásával.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mecsoda különbség, avagy egy másik konzultáció

Amiről „Magyarországon azért nem hallottak az állampolgárok, "mert a magyar kormány szép sunyiban elhallgatja”

Miközben a propaganda ezerrel nyomatja Őfenesége legújabb „nemzeti konzultáció”-nak csúfolt paraszt-vakító akcióját valahogy nem jut hely egy a szó ortodox értelmében vett vélemény-kérésről „PUBLIC CONSULTATION - Cross-border investment within the EU – clarifying and supplementing EU rules”:

ec.europa.eu/info/law/better-regulation/have-your-say/initiatives/12403-Investment-protection-and-facilitation-framework/public-consultation

Az Európai Bizottság új, nyilvános konzultációjában nemcsak az uniós állampolgárok, de a helyi cégek, érdekvédelmi szervezetek véleményére is kíváncsiak, hogyan kellene fejleszteni a határokon átívelő tagállamok közötti projektek finanszírozását.
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.