Ezúttal a Twitter került sorra, kártevőre mutató linkeket helyeztek el ismeretlenek az üzenetekben. Ha valaki óvatlan volt, egy hamis antivírusprogram keveredhetett a gépére.

Feltöltő: Csizmazia István
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

symboltech
A twitteres bejegyzések nagy része olvashatatlan. A magyar nyelvű hozzászólások általában kultúráltak, de az angol nyelvűek irigylik tőlünk az ékezeteket. MIndenféle ASCII jelekkel próbálnak valami hangulatot vinni a szövegbe és a végén még megtoldják egy linkkel is, ami persze nem www.azenlinkem.hu jellegű, hanem valamilyen bit.ly/xxxx. Még véletlenül sem tudom, hogy biztonságos-e vagy valamilyen kamuoldalra tévedek általa.
Csizmazia István
Szia Symboltech!

Van a Firefox alá egy hasznos Bit.ly preview plugin, ami egér hoverre megmutatja az igazi linket. Ha ez csingcsangcsung.cn, akkor rogton latszik, hogy nem erdemes rakattintani.
symboltech
Szervusz István!

Köszi a tanácsot! Sajnos IE a céges protokollunk, mivel cégünk fejlesztéssel foglalkozik és hát az Microsoft elterjedtsége...
Sajnos így nálam a twitter a magyar bejegyzésekre korlátozódik, az angol tartalmat meg beszerzem a szokásos napi rutinlátogatások során direktben a portálokról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.