Technika

Hétvégi ajánló - Pathfinder: Kingmaker

Miután a szerepjátékos elemek lassacskán minden újonnan érkező alkotás jellemzésében megtalálhatók, a legendás Chris Avellone úgy gondolta, hogy itt az ideje megmutatni a világnak, milyen is valójában egy vérbeli RPG.

Megjött a Huawei Mate 20 Pro – megéri megvenni?

Szerdán mutatta be a Huawei legújabb csúcskészülékét, a Mate 20 Prót, ami a specifikációk alapján simán veri az összes androidos csúcsmobilt, innovációban pedig lekörözte az elmúlt években csak szenvedő Apple-t.

Itt van a bankkártya méretű telefon

Jövő hónapban dobják piacra Japánban a telefont, ami állítólag befér egy bankkártya zsebbe.

KÉP-regény: Ámítástechnika

Mindjárt az elején szögezzük le, hogy nekem semmi bajom nincs Bill Gates-szel!

Hátrányokkal is jár az önállóan közlekedő autók elterjedése

Mivel kényelmes lesz, az emberek többet autóznak majd és még tovább nő a városok mérete, a tömegközlekedés viszont páriává válhat.

Íme, egy új ötlet arra, hogyan lehet korlátlan összeget fizetni érintéssel

A SoGen teszteli a bankkártyába épített ujjlenyomatolvasót.

Új repülőket vesz a honvédség

Jövőre a légierő fejlesztésével, valamint a katonák személyes ruházata és fegyverzete megújításával folytatódik a haderőfejlesztés - mondta Benkő Tibor honvédelmi miniszter a közmédiának.\n\nA cél egy erős, ütőképes honvédség megteremtése, ami csak jól kiképzett katonákkal és korszerű technikával lehetséges - idézte...

Izraeli IT cégek civileket megfigyelő kémprogramjai segítik a diktatúrákat

Izrael a világ egyik legfontosabb kémprogram fejlesztője és exportőre, az izraeli szoftverek segítségével a világ számos pontján követnek nyomon és lepleznek le ellenzékieket, kisebbségeket, vagy szexuális szokásaik miatt üldözötteket.

Nem részvény, nem hűségprogram, mégis milliárdokat gyűjtött be belőle egy skót sörfőzde

26,2 millió fontot szedett össze egy sajátos, a filléres részvények és a közösségi finanszírozás közötti módszerrel az egyik legmenőbb kézműves sörfőzde, a BrewDog.

Jelentős megújuláson ment át a Spotify Premium

A Spotify ingyenes változatának használói már tavasszal megkapták a megújult navigációs és keresőfelületet, ami a most az előfizetőknek is megérkezett más újdonságokkal együtt.

Sikertörténetként értékeli szétválását a Hewlett Packard

Elkülönítették egymástól az otthoni és a nagyvállalati felhasználók kiszolgálását.

Kriptovalutát is lehet venni a Fintechradar konferencián

Szakértő partnereink segítenek kipróbálni, hogyan lehet bitcoint és ethereumot váltani.

Így tudsz a mobiloddal OnePlus 6T-t nyerni

Lassan közeledünk a OnePlus 6T bemutatójához, aminek alkalmából a OnePlus egy kis nyereményjátékot hirdetett.

Kihúzná az Intel alól a közös 3D XPoint üzemet a Micron

2020 környékén teljesen különválhatnak az Intel és a Micron útjai, utóbbi fél ugyanis vegyesvállalatuk szerződésének egy opciójával élve 1,5 milliárd dollárért teljesen kivásárolná üzlettársát.

Megérkezett G Suite Gmailbe a fájlcsatolást könnyítő funkció

A céges adminisztrátorok mostantól letölthetik a Compose Actions funkciót G Suite Marketplace-ről, hogy ezzel megkönnyítsék a felhasználóknak a fájlok és hibajegyek csatolását, egyelőre négy külső rendszerből.

Francia-német vita az óriáscégek adóztatásáról

Párizs még a jövő évi európai parlamenti választások előtt eredményeket akarna látni, Németország viszont az autóiparát félti az esetleges amerikai válaszlépésektől.

Szénszűrős farmer notórius szellentőknek

Ki ne került volna szorult helyzetbe, amikor egy kiadós ebéd után elkezdte érezni, hogy megállíthatatlanul erősödik az inger és nincs mit tenni, kificcen a szellentés.

Bevásárlólista a szobafestéshez. - 1000 otthon.hu

Akár szakember által, vagy házilag készítjük el az otthonunk szobafestési munkáit, több dologra is szükségünk lesz.Egy bevásárlólista segítség lehet!

Érzelmi intelligenciába fektet be a Daimler

Egy asszisztens segít az autógyártó ügyfeleinek eligazodni az autófinanszírozás, a lízing, a biztosítás és a gépkocsi-megosztás rejtelmeiben.

Okosplakátok magyar fejlesztés segítségével

Magyar fejlesztésnek köszönhetően hódítják meg Budapestet és a többi világvárost az okostelefonjainkkal kommunikáló citylight-ok...

Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

Az állatok fejését robotok végzik, emellett a takarmányozást, a trágyázást és a többi szükséges műveletet is teljesen automatizálták.

Korai karácsonyi vásárlást javasol a Posta

A Magyar Posta közleményben hívta fel a figyelmet arra, hogy az online vásárláskor vegyék figyelembe a webáruház által jelzett szállítási időt és a vámszabályok ismeretében tudatosan döntsenek a megrendelésekről.

Szerzői jogsértésnél nem elég egy családtagra hivatkozni

Ha olyan fájlt töltünk fel, melynek jogaival nem mi rendel­ke­zünk, akkor nem elég egy velünk egy háztartásban lakóra hivatkozni.

Kémfotón az új Xiaomi Black Shark

Már biztosan tudjuk, hogy a Xiaomi készül valamire október 23-án.

Akadályozza az olcsó tinták használatát az Epson

A gyártó termékeiben egy frissítés óta kizárólag eredeti tintákat lehet alkalmazni.

Xiaomi mobilra érkezett az Android Pie

Ahogy az várható volt, a Google féle Android 9 béta program egyik szereplője kapta meg elsőként az Android 9-et a Xiaomi-nál.

Hátlapján négy kamerával jön a következő Honor mobil?

A Honor Magic 2-ről már többször is hallottunk az elmúlt hetekben, most pedig egy renderkép szivárgott ki az újdonságról, amin a készülék hátlapja van középpontban.

Még mindig tart az SAP felhős átalakulása

Továbbra is növekedő bevételről és ezen belül is egyre nagyobb felhős bevételről számol be az SAP.

Mérföldkő: megkezdte az EUV-s félvezetőgyártást a Samsung

Az iparágban elsőként, nem utolsó sorban pedig a vártnál hónapokkal korábban veti be tömegtermelésben az olykor már örök ígéretnek látszott EUV-t (vagy EUVL-t), azaz extrém ultraibolya fénnyel dolgozó levilágítási eljárást a Samsung.